CandiaTrade: Λαμπρή γιορτή για τα 25 χρόνια στα Χανιά με Κονταρό, Μανωλαράκη, Μανωλιούδη! | Photos + Video

candiatrade-λαμπρή-γιορτή-για-τα-25-χρόνια-στα-χαν-834994

H Χανιώτικη εταιρεία CandiaTrade, πρωτοπόρος στην τροφοδοσία επιχειρήσεων τουρισμού, εστίασης και αναψυχής, γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας της αλλά και την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της, με ένα πραγματικά επετειακό event, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στους χώρους των εγκαταστάσεών της, στα Νεροκούρου Χανίων.

Ο οικοδεσπότης Γιάννης Ξενάκης, η οικογένειά του, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους που άρχισαν να καταφθάνουν από τις 12:30 μ.μ. για να τους ξεναγήσουν στους νέους χώρους της εταιρείας και να τους περιποιηθούν υποδειγματικά στα πλαίσια μιας μεγάλης γιορτινής εκδήλωσης. Παρόντες φυσικά όλοι όσοι εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην επιχείρηση, εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων εταιρειών καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών MME.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κύριος Γιώργος Γιακουμάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου κύριος Μανώλης Τσακαλάκης.Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της επιχείρησης ως σήμερα, σε μια χώρα με αναρίθμητους αστάθμητους παράγοντες και απουσία ενός κράτους αρωγού των επιχειρηματικών προσπαθειών, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο του ο καθένας σε αυτή την επιτυχημένη πορεία και έκλεισε συγκινημένος με δυο πολύ όμορφες δικές του μαντινάδες που αξίζει να ακούσετε στο video που ακολουθεί!

Κατά τη διάρκεια αυτού του γιορτινού event, παρατέθηκε στους καλεσμένους καθιστό γεύμα το οποίο πλαισιώθηκε από μπουφέ γλυκών και bar, ενώ η τούρτα που έκανε κάποια στιγμή την εμφάνισή της ήταν έκπληξη για τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας Ξενάκη.

Σε ότι αφορά τη μουσική, Κονταρός, Μανωλαράκης και Μανωλιούδης για πρώτη φορά στο ίδιο πάλκο, ανέλαβαν τη διασκέδαση του κόσμου σε μια πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή μουσική συνύπαρξη με γνήσιο κρητικό άρωμα. Κάπως έτσι, η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια κεφάτη γιορτή που κράτησε ως αργά το βράδυ, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook