BUSINESS.GLOBALIST.GR | Το απόλυτο εργαλείο για τον επιχειρηματία, τις startup και τα στελέχη

business-globalist-gr-το-απόλυτο-εργαλείο-για-τον-επιχε-739501

Έχεις μια ιδέα και θες χρηματοδότηση; Θες να είσαι μέσα στις εξελίξεις; Θες να έχεις όλα τα εργαλεία ανάπτυξης της επιχείρησής σου; Να έχεις πρώτος την πληροφόρηση; Θες νέες επιχειρηματικές ιδέες και ευκαιρίες; Γίνε μέλος του BUSINESS.GLOBALIST.GR σήμερα!

Στο business.globalist.gr εκτός την premium αρθρογραφία η οποία έχει άμεση και απόλυτη εφαρμογή στην Ελληνική πραγματικότητα, θα βρεις και μια σειρά από εργαλεία που μέχρι σήμερα ούτε καν τα είχες φανταστεί.

Εργαλεία για να αναπτύξεις την ιδέα ή την επιχείρηση σου. Εργαλεία χρηματοδότησης που πρώτη φορά θα συναντήσεις στην Ελλάδα. Εργαλεία και βήμα προς βήμα συμβουλές και οδηγίες για την σύγχρονη επιχείρηση. Την μικρή ή μεσαία Ελληνική επιχείρηση, ακόμα και αυτήν με διεθνείς βλέψεις.

Η συντακτική ομάδα αλλά και οι experts μας δουλεύουν με γνώμονα εσένα. Τον ιδρυτή και το στέλεχος μιας Ελληνικής επιχείρησης.

Προσφορά εγγραφής

Η ετήσια συνδρομή του business.globalist.gr θα είναι από την 16η Σεπτεμβρίου 80€ (και την αξίζει μέχρι τελευταίο cent!)

Για όσους γίνουν συνδρομητές ως τις 15 Σεπτεμβρίου η τιμή της ετήσιας συνδρομής είναι 30€. Κέρδος 62%! Και θα διατηρήσουν την τιμή συνδρομής των 30 € για πάντα!

Δες εδώ και γίνε συνδρομητής σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook