Bruce Willis: Η συγκινητική φωτογραφία με όλες τις γυναίκες της ζωής του

bruce-willis-η-συγκινητική-φωτογραφία-με-όλες-τι-1410523

Το 2022 υπήρξε μία χρονιά καταλυτική για τον Bruce Willis και την οικογένειά του. Εντός της χρονιάς, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της διάγνωσής του με αφασία.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», έγραφε η οικογένεια του Bruce Willis στην ανακοίνωσή της.

Ο Bruce Willis έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι όμως πάντα κοντά με την οικογένειά του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Κι όταν λέμε για οικογένεια, δεν εννοούμε φυσικά μόνο τη δεύτερη σύζυγό του, Emma Heming και τις δύο κόρες που απέκτησε με εκείνη, την 8 ετών Evelyn Penn και τη 10 ετών Mabel Ray. Μιλάμε για όλες τις γυναίκες της ζωής του.

Ο Bruce Willis υπήρξε παντρεμένος με τη Demi Moore, από τον Νοέμβριο του 1987 μέχρι το 2000. Μαζί απέκτησαν τρείς κόρες, τη Scout, τη Rumer και την Talulah. Η πενταμελής οικογένειά τους, ακόμα κι αν οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο, δεν έχασε ποτέ τους στενούς δεσμούς της. «Ένιωθα ότι απέτυχα ως πατέρας και σύζυγος που δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει», είχε πει για το τέλος του γάμου του με τη Demi Moore, ο ηθοποιός. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρείου η Demi Moore στο Instagram, όμως, δείχνουν ότι ο Bruce Willis δεν απέτυχε σε κανέναν ρόλο της προσωπικής του ζωής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Ο Bruce Willis ποζάρει στο κέντρο της φωτογραφίας που έγινε εξώφυλλο στο εορταστικό άλμπουμ που μοιράστηκε η Demi Moore στο Instagram. Οι γυναίκες της ζωής του τον περιτριγυρίζουν προστατευτικά. Από τη μία οι δύο σύζυγοί του, η πρώην και η νυν κι από την άλλοι οι 5 κόρες του, μικρές και μεγάλες.

«Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών», σχολίασε η Demi Moore στη δημοσίευσή της. Η οικογενειακή συγκέντρωση έλαβε χώρα μάλλον νωρίτερα μέσα στο μήνα, όπως προδίδει η φωτογραφία που είχε μοιραστεί την περασμένη εβδομάδα η Talulah Willis η οποία δείχνει την ίδια, τον πατέρα της, τη μητέρα της και το σκυλί της οικογένειας Pilaf σε ένα ευτυχισμένο στιγμιότυπο.

«Η επικοινωνία μεταξύ του Pilaf και του μπαμπά είναι καθηλωτική. Αγαπώ τους γονείς μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η κόρη του πρώην ζευγαριού. Η Scout Willis επίσης μοιράστηκε φωτογραφίες από το οικογενειακό τους δείπνο σε Instagram Stories. Το κλίμα ήταν αυτό που βλέπεις και στις φωτογραφίες. Αγάπη πολλαπλασιασμένη επί τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Bruce Willis, που βρέθηκε στο πλευρό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Η Demi Moore και οι κόρες της, έχουν πλαισιώσει με αγάπη και τη δεύτερη σύζυγο του Bruce Willis. Η Emma Heming είχε μιλήσει πρόσφατα στα social media, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τη Θλίψη των ΗΠΑ, για τη λύπη που βιώνει μετά τη διάγνωση του συζύγου της με αφασία.

«Αυτό ήταν το καλοκαίρι της εξερεύνησης του εαυτού μου – να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη της άνεσής μου και να παραμένω ενεργή. Η θλίψη μου μπορεί να είναι παραλυτική, αλλά μαθαίνω πώς να ζω μαζί της. Όπως μου είπε η θετή κόρη μου, Scout laRue Willis, η θλίψη είναι η πιο βαθιά και αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρείτε λίγη παρηγοριά σε αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook