Break…fast στο κέντρο των Χανίων: Ξεκίνα την ημέρα σου με έναν καφέ… όπως πρέπει να είναι!

breakfast-στο-κέντρο-των-χανίων-ξεκίνα-την-ημ-1057152

Ο καφές για πολλούς σηματοδοτεί ένα έναυσμα για την ενέργεια που απαιτεί η συνέχεια της ημέρας μας! Στο Break…fast εδώ και χρόνια, η Σταυρούλα Φυτράκη και η ομάδα της, σας φτιάχνουν τον καφέ έτσι όπως πρέπει!

«Στο Break…fast φτιάχνουμε εξαιρετικό καφέ, επιλεγμένο στην ποιότητα και ακούγοντας προσεκτικά την επιθυμία του πελάτη ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να ακούμε από τους πελάτες μας, πόσο πετύχαμε τον καφέ τους! Και αυτό είναι και η ανταμοιβή! Επίσης προσπαθούμε να έχουμε διαλεκτές σφολιάτες και σνακ που ψήνουμε νωρίς το πρωί, σάντουιτς, σπιτικές μπάρες και smoothie, για να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχετε κατά την διάρκεια της δουλειάς ή της βόλτας στο κέντρο της πόλης» μας λέει η ιδιοκτήτρια.

Το Break…fast ξεχωρίζει για το εξαιρετικό χαρμάνι καφέ και το αποτέλεσμα που βγάζει στο ποτήρι, ενώ σίγουρα αποτελούν σημαντικούς λόγους για να το διαλέξετε, οι καλές του τιμές και το βολικό σημείο όπου βρίσκεται, ακριβώς στην αρχή του κέντρου της πόλης!

Στόχος της επιχείρησης όπως μας λέει η ιδιοκτήτρια «είναι να παραμένουμε στο υψηλό επίπεδο απαιτήσεων και να εξυπηρετούμε με χαμόγελο!! Ελπίζουμε και στο μέλλον να είμαστε σε θέση να προλάβουμε προσωπικό, ώστε να ανοίγουν θέσεις και ευκαιρίες εργασίας»

Διεύθυνση: Τζανακάκη 100,  Τηλέφωνο: 2821503750

Facebook page: https://www.facebook.com/kentrika/

Instagram προφίλ: https://instagram.com/breakfastcoffeeandmore?igshid=6a0o5uegu58f

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook