Bravo 2021: Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στα βραβεία με την «Ασφαλή και Υπέροχη Κρήτη»

bravo-2021-η-περιφέρεια-κρήτης-συμμετέχει-στα-1224411

Περιφέρεια Κρήτης – Bravo 2021: Η ψηφοφορία του Κοινού και των Ενεργών Πολιτών ξεκίνησε!

Περιφέρεια και Πανεπιστήμιο Κρήτης διεκδικούν φέτος βραβείο Bravo με τη συμμετοχή τους στην Κατηγορία «Bravo Society» και καλεί το κοινό να ψηφίσει!

Πρόκειται για την πρωτοβουλία που αφορά τη Δημόσια Υγεία και τις Υγιείς Πόλεις με τίτλο:

«Εκπαίδευση με Πιστοποίηση από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Κρήτης, των Εργαζομένων του Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2, τα μέτρα πρόληψης και εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων σε φιλοξενούμενους και προσωπικό».

Ψηφίστε για την περιφέρεια Κρήτης ΕΔΩ

Το project

Η Περιφέρεια Κρήτης, παρά τα καλά επιδημιολογικά αποτελέσματα του πρώτου κύματος της CoViD-19, αντιλήφθηκε την ανάγκη ενός Mega Project για την σωστή προετοιμασία του συνόλου των Τουριστικών φορέων. Στο σχεδιασμό αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι πάνω από το 50% των δυνητικών επισκεπτών δήλωσαν ότι μεγάλη συμβολή στην απόφασή τους να ταξιδέψουν μέσα στο 2020 θα έπαιξε η Εθνική και Περιφερειακή Πολιτική και γενικά τα μέτρα τα οποίο θα ληφθούν για την ασφαλή διαβίωση στον προορισμό.

Έτσι, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής της για τη στήριξη του τουρισμού, αυτή τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά, συνεργάστηκε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο την εκπαίδευση επιχειρηματιών και εργαζομένων και το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας της CoViD-19.

Με αυτό το δεδομένο και σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποίησε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ένα Mega Project το οποίο κάλυψε τις ανάγκες χιλιάδων εργαζομένων στον κλάδο. (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Λίγα λόγια για το Bravo!

Το Bravo! αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον.

Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς και μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook