Brangelina εκτός Χόλυγουντ ;

brangelina-εκτός-χόλυγουντ-12532

Το ζεύγος Brangelina θα ρίξει μαύρη πέτρα στο Χόλιγουντ; Πέρυσι, ο 48χρονος Brad Pitt αποκάλυψε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την υποκριτική, όταν κλείσει τα 50. Τώρα και η Angelina Jolie δηλώνει μια παρόμοια σκέψη.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό Channel 4 News ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί από τη μεγάλη οθόνη για χάρη των παιδιών της.

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί να εγκαταλείψω την υποκριτική καθώς τα παιδιά μου θα μπαίνουν στην εφηβεία… Θα υπάρχουν τόσα πολλά με τα οποία θα έρχομαι αντιμέτωπη καθημερινά στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη Jolie σημείωσε ότι αισθάνεται πλήρης επαγγελματικά και ότι είναι ευγνώμων για τις πολλές και υπέροχες εμπειρίες που έζησε μέσα από τις κινηματογραφικές παραγωγές, ωστόσο στο εξής προτεραιότητά της θα είναι οικογένειά της.

«Ακόμη κι αν χρειαζόταν να αποσυρθώ την επόμενη ημέρα, θα ήμουν ευτυχισμένη γιατί θα ήμουν στο σπίτι και θα ξεκινούσα τη μέρα μου μαζί με τα παιδιά μου, όπως πρέπει να κάνουν οι μητέρες».

Οι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν έξι παιδιά: τρία υιοθετημένα (Maddox, Pax, Zahara) και τρία βιολογικά (Shiloh, Knox, Vivienne). Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους είναι ο 11χρονος Maddox και ο 9χρονος Pax.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook