Big Brother – Ξέσπασε σε κλάματα ο Θέμης: «Δεν έχω κάνει κωλοτούμπες, δεν έχω γλείψει»

big-brother-ξέσπασε-σε-κλάματα-ο-θέμης-δεν-έχ-1147962

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Big Brother έχει ξεκινήσει. Ο Θέμης Κανέλλος χθες βράδυ είχε μια πλύ έντονη συναισθηματική στιγμή καθώς ξέσπασε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Μέσα από το δωμάτιο επικοινωνίας είπε:

«Δεν θέλω να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Δεν θέλω γιατί πάρα πολύ απλά έχω σπαστεί με το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ γενικά στη ζωή μου δεν παίζω στρατηγικά, δεν ήρθα εδώ να δείξω κάτι ψεύτικο. Ήρθα να δείξω τον εαυτό μου σαν Θέμης και, επειδή δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να πω που ακριβώς τα γράφω τα 100.000 ευρώ, δεν χρειάζεται να διατυμπανίζω ότι τα έχω. Τα έχω και νομίζω ότι το έχω δείξει πολλές φορές και στη ζωή μου. Με το να είμαι ο εαυτός μου, να λέω τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως είναι, να λέω την αλήθεια και ας κρίνει ο κόσμος εάν είναι να κάτσω εδώ ή όχι».

«Δεν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφαση μου. Είναι ξεκάθαρο ότι σαν Θέμης νιώθω ότι δέχθηκα επίθεση, θέλω πάρα πολύ απλά να αποφασίσει το κοινό για το τι θα γίνει. Εγώ έχω δείξει τον Θέμη ακριβώς όπως είναι και δεν έχω βγει ούτε μία φορά στον τάκο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παίκτης του Big Brother. «Δεν έχω κάνει κωλοτούμπες, δεν έχω γλείψει, δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά. Και επειδή δεν με ενδιαφέρει και δεν θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα λεφτά, δεν θέλω να διαγωνιστώ σε αυτή τη δοκιμασία ούτε σε καμία δοκιμασία για να πάρω κανένα εισιτήριο», συμπλήρωσε λυγίζοντας στη φωνή του.

Αμέσως μετά, ο Θέμης βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας και ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε και στον Big Brother.

Αναμένουμε να δούμε εάν, πράγματι, το τηλεοπτικό κοινό κατορθώσει να δώσει το σημαντικό εισιτήριο στον παίκτη του Big Brother για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook