Big Brother: Ο θείος του Θέμη Κανέλλου είναι γνωστός τραγουδιστής – Τί αποκαλύπτει για τον ανιψιό του

big-brother-ο-θείος-του-θέμη-κανέλλου-είναι-γνωσ-1147346

Ο Θέμης Κανέλλος κατάφερε να φτάσει σχεδόν στον μεγάλο τελικό και να αντέξει περίπου 100 μέρες στο σπίτι του Big Brother. Ο ιδιαίτερος παίκτης του reality, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, παρά τους συνεχείς καβγάδες που έχει μέσα στο σπίτι με τους υπόλοιπους. Μάλιστα, κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνον είναι πως ο θείος του είναι… γνωστός τραγουδιστής!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κανέλλο, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο μουσικό talent show του ANT1 Rising Star. Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει μια αξιόλογη πορεία με αρκετές συνεργασίες με σημαντικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες στον χώρο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Κανέλλος μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για την πορεία του ανιψιού του στο Big Brother, δηλώνοντας μάλιστα πως ελπίζει να τον δει και νικητή.

“Ο Θέμης είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, ντόμπρος, ανοιχτός, ό,τι είναι να πει θα στο πει. Είναι αυθεντικός, δεν νομίζω ότι οι συνθήκες εγκλεισμού σε ένα σπίτι, όπως του Big Brother σου αφήνουν περιθώρια να μη δείξεις τελικά το ποιος είσαι. Δεν είναι κάποιος διαφορετικός επειδή είναι gay αλλά ούτε κάποιος είναι διαφορετικός επειδή είναι straight. Σεξουαλικά ο καθένας μπορεί να γουστάρει και να προσεγγίζει ό,τι θέλει, όπως θέλει. Ο Θέμης το έχει δηλώσει εξαρχής και μπράβο του, είναι προς τιμήν του. Πραγματικά του εύχομαι να φτάσει μέχρι το έπαθλο!

Εμείς τον Θέμη και εγώ βασικά τον αγαπάμε πάρα πολύ. Η στάση γενικότερα όλων μας είναι όπως είμαι και εγώ τώρα. Έτσι είμαστε ως άνθρωποι. Όταν βγει από το παιχνίδι θα του πω ότι τον αγαπάω και ότι τον στηρίζω σε ό,τι και αν κάνει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής για τον Θέμη Κανέλλο.

Πηγή: tlife.gr

One thought on “Big Brother: Ο θείος του Θέμη Κανέλλου είναι γνωστός τραγουδιστής – Τί αποκαλύπτει για τον ανιψιό του

  1. Ναι το ειδαμε το ντομπρο το παιδι ??. Με την πρωτη ευκαιρια αλλαξε στρατοπεδο γιατι ειδε πως στο απεναντι ειχε πιο πολλους να δουλευει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook