Big Brother: Η Κρητικιά τραγουδίστρια, ο σέξι πολιτικός μηχανικός και η γνωστή οδοντίατρος

big-brother-η-κρητικιά-τραγουδίστρια-ο-σέξι-πολ-1005167

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την ταυτότητα έξι παικτών που θα μπουν στο σπίτι του Big Brother.

Μία συμμετέχουσα είναι Ελληνοαμερικανίδα, η οποία έχει σπουδάσει υποκριτική. «Είναι ένα κορίτσι που είναι η χαρά της ζωής. Τα ελληνικά της είναι όπως της Καλομοίρας και μοιάζει με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια» εξήγησε η δημοσιογράφος.

Επίσης, μίλησε για πέντε ακόμη παίκτες του ΒΒ: «την Κρητικιά τραγουδίστρια που όταν ανεβαίνει πάνω στην πίστα ανάβει φωτιές. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30 και από την εμφάνισή της θα έχουμε λιποθυμίες», τον «πολιτικό μηχανικό με τους κοιλιακούς που θα μοιράσει εγκεφαλικά. Έμαθα ότι είναι ελεύθερος», τον «δικηγόρο που είναι άτυχος στον έρωτα», τον «παντρεμένο αγρότη από τη Θεσσαλία ο οποίος αφήνει γυναίκα και παιδιά και μπαίνει στο Big Brother. Θα μοιράσει άφθονο γέλιο» και τέλος μία «γνωστή οδοντίατρο 28 ετών, η οποία έχει οδοντιατρείο στο κέντρο της Αθήνας και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της».

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει σε μία εβδομαδιαία αποστολή των παικτών, με αφορμή τη φετινή επέτειο των 20 χρόνων από την έναρξη προβολής του Big Brother ανά τον κόσμο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook