Big Brother: Φωτιά τα στοιχήματα για τον αποψινό νικητή

big-brother-φωτιά-τα-στοιχήματα-για-τον-αποψινό-1151357

Μετά από τρεισήμισι μήνες με ανατροπές, αμφισβητήσεις, καβγάδες, συζητήσεις και αποχωρήσεις, έφτασε η μεγάλη στιγμή, ο τελικός του  Το αυριανό Big Brother. Το αποψινό στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, είναι και το τελευταίο. Αυτό μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο;

Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από τις δοκιμασίες που έβαλε ο Big Brother, δύο παίκτες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στον ημιτελικό. Αυτοί οι παίκτες ήταν ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Όλοι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο αποφάσισε να συνεχίσουν και να διεκδικήσουν το έπαθλο ακόμα τρία άτομα: η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Σοφία Δανέζη.

Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται και η κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Τι λένε, όμως τα γραφεία στοιχημάτων για τον νικητή του Big Brother. Μέχρι στιγμής από τους πίνακες προκύπτει η εξής κατάταξη:

  1. Άννα Μαρία Ψυχαράκη
  2. Σοφία Δανέζη
  3. Δημήτρης Πυργίδης
  4. Ζακ Ιωαννίδης
  5. Γρηγόρης Τσεκούρας

Όλες οι απαντήσεις, οι πιο σημαντικές αποκαλύψεις από το σπίτι αλλά και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Big Brother, έρχονται στο live με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη και τον σχολιασμό του Ανδρέα Μικρούτσικου. Κοντά τους η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook