Big Brother: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

big-brother-αυτοί-είναι-οι-πρώτοι-τρεις-υποψήφι-1084908

Τo «Big Brother» επέστρεψε έπειτα από είκοσι χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ήρθε από την έναρξη της βραδιάς, όταν εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό ριάλιτι. Το «Big Brother» της νέας εποχής ακολουθεί τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, μέσω του Live streaming από την σελίδα του ΣΚΑΪ, αλλά και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν τη στιγμή εκείνη, οι τρεις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης με εννιά αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με έξι αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με πέντε αρνητικές ψήφους. Η Σοφία Δανέζη θα αποφασίσει ποιον από τους τρεις παίκτες θα εξαιρέσει από την ψηφοφορία.

befunky-collage_10.jpg
Πηγή: ethnos.gr

One thought on “Big Brother: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

  1. Είναι δυνατόν να ζούμε μέσα στην παράνοια μιας «πανδημίας»που αλλού αποσκοπεί ..και να ασχολιόμαστε με τα τηλεσκουπίδια του πιό βρώμικου και Ανθελληνικού καναλιού ευνοουμένου όμως όσο ΚΑΝΕΝΑ απο το Μητσοτακέϊκο??????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook