Big Brother: Άγριος καυγάς Άννας Μαρίας και Χριστίνας: «Σκάσε! – Το σκάσε στους ομοίους σου»

big-brother-άγριος-καυγάς-άννας-μαρίας-και-χρισ-1109287

Στο live του «Big Brother» το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια το οποίο διέρρευσε πρώην σύντροφος της στο διαδίκτυο.

Η παίκτρια του reality έχει κινηθεί νομικά κατά του πρώην συντρόφου της και η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί τον επόμενο μήνα ενώ το βίντεο είχε αποσυρθεί από το διαδίκτυο.

Μόλις όμως η νεαρή μπήκε στο «Big Brother» το συγκεκριμένο βίντεο διέρρευσε ξανά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου όμως δεν ήξερε τι συνέβαινε έξω από το σπίτι και η παραγωγή θεώρησε καλό να την ενημερώσει ώστε να μην σοκαριστεί όταν βρεθεί έξω.

Πέντε ώρες πριν το live και η Χριστίνα Ορφανίδου ενημερώθηκε για το τί συμβαίνει έξω από το «Big Brother» και ξέσπασε σε κλάματα ενώ οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν τρομαγμένοι αφού δεν ήξεραν τι συνέβη στην παίκτρια και τι της είπαν στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Μετά το τέλος του live και αφού αποχώρησε από το σπίτι ο Νικόλας Παπαπαύλου, η Χριστίνα Ορφανίδου θέλησε να μιλήσει στους συμπαίκτες και να τους ζητήσει το λόγο για το ποιος «διαρρέει» στο σπίτι πως εκείνη «παίζει» με τους δίδυμους προκειμένου να φτιάξει την εικόνα της.

«Όποιος έχει κάτι μαζί μου να έρθει να μου το πει κατευθείαν. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν να σχολιάζει τις σχέσεις που έχω με τον Παναγιώτη. Ποιος είπε ότι εγώ είμαι κοντά στα δίδυμα για να φτιάξω την εικόνα μου και τη δημοτικότητα μου;» είπε η παίκτρια φανερά εκνευρισμένη.

«Εγώ είπα ότι είσαι πολύ κοντά με τα δίδυμα» απάντησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Και ποιος σε ρώτησε;» ρώτησε η Χριστίνα με τα νεύρα της να «χτυπάνε κόκκινο».

Οι δυο γυναίκες τσακώθηκαν με την Χριστίνα να φωνάζει στην Άννα Μαρία: «Σκάσε!»

«Το σκάσε στους ομοίους σου» της είπε η Άννα Μαρία ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως και εκείνη είναι κοντά με τα δίδυμα: «γιατί τους διασκεδάζω, καλύτερα να τους διασκεδάζω παρά να τους προκαλώ».

Η φράση αυτή προκάλεσε πανικό στο σπίτι με τους συγκατοίκους να χωρίζονται στα δυο και να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook