Big Brother 2: Η χυλόπιτα της Σύλιας, η αποχώρηση και το «καυτό μπάνιο Ανχελίτας – Πέτσα

big-brother-2-η-χυλόπιτα-της-σύλιας-η-αποχώρηση-κ-1283408

Αναβρασμός υπάρχει στο σπίτι του Big Brother 2 μετά τον μεγάλο καυγά του Στηβ με την Μαίρη. Ενώ μερικοί υποστήριξαν τον Στηβ και όλα όσα είπε, ο Νίκος λυπήθηκε τη Μαίρη όταν την είδε να κλαίει και έτσι της έδειξε την υποστήριξή του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να βλέπει κανέναν στο σπίτι να στεναχωριέται και να κλαίει και γι΄αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να πάρει θέση επί του θέματος.

«Δεν γουστάρω να βλέπω ανθρώπους να κλαίνε, δεν το θέλω. Αυτό πρέπει να λυθεί κάπως. Δε θέλω να απέχω απ’ όλα. Απέχω για να δείξω σεβασμό στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που πάει να γίνει τώρα πρέπει να τελειώσει εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στη συνέχεια είπε στον Στηβ πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην Μαίρη για τη συμπεριφορά του.

Συμφώνησαν να μοιραστούν το έπαθλο ο Στηβ και ο Πέτσας

Την πρόταση έκανε ο Παναγιώτης Πέτσας. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν πως θα κρατήσουν τη μεταξύ τους σχέση και θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσης. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο Μιλάτος μετά τον τελευταίο του καυγά με τη Μαίρη.

Ο Στέφανος αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι

Ενώπιον του Big Brother βρέθηκε ο Στέφανος, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σπίτι, κάτι που έγινε δεκτό και από τον ίδιο τον Μεγάλο Αδερφό.

Ο Στέφανος ήδη από εχθές εξήγησε πως θέλει να φύγει προκειμένου να επιστρέψει στη σύντροφό του και την οικογένειά του.

Ο Μεγάλος Αδερφός έκανε δεκτό το αίτημά του και εκείνος με τη σειρά του αποχαιρέτησε τους συγκατοίκους του. Μερικοί από αυτούς μάλιστα, όπως ο Νίκος και η Μαίρη, στεναχωρήθηκαν πολύ με την αποχώρησή του.

Νέα χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ

Μία νέα ειλικρινή συζήτηση έκατσαν να κάνουν ο Στηβ με τη Σύλια, μετά τον καυγά του πρώτου με τη Μαίρη και μετά τα όσα ειπώθηκαν για το μεταξύ τους από τον Ισίδωρο.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση», είπε ο Στηβ που φαίνεται πως τρέφει αισθήματα για την Σύλια.

«Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα. Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι», του απάντησε η Σύλια, ενώ από τη μεριά του, ο Μιλάτος της είπε:

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Σου έκανα ένα χαζοφλερτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Γυμνοί μέσα στο ντουζ Πέτσας και Ανχελίτα

Καμία πρόθεση να κρυφτούν δεν έχουν πλέον, η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας. Το ζευγάρι του Big Brother 2 μπήκε μαζί στο ντουζ χωρίς καθόλου ρούχα και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά μπροστά στις κάμερες.

Στη συνέχεια βέβαια, ο Big Brother τους κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ τους.

Υπενθυμίζουμε πως εδώ και κάποιες ώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση, πως ο Πέτσας και η Ανχελίτα συνουσιάστηκαν μέσα στο σπίιτ!

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι ξανά η Ευδοκία Τσαγκλή καθώς αρκετοί θεωρούν ότι είναι αυταρχική κι οι αντιδράσεις έχουν διακυμάνσεις. Δεύτερη η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι νέα παίκτρια και σε αρκετούς δεν αρέσει ο τρόπος, που προσεγγίζει πράγματα και καταστάσεις. Για άλλους αποτελεί έκπληξη και για άλλους όχι η υποψηφιότητα του Στηβ Μιλάτου

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook