Baotao: Η μοντέρνα εκδοχή της Ασιατικής Κουζίνας στα Χανιά

baotao-η-μοντέρνα-εκδοχή-της-ασιατικής-κουζ-1053360

Το Baotao λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια στα Χανιά, προτείνοντάς μας να γευτούμε Κινέζικη Fusion κουζίνα:

Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο για να σας παρουσιάσουμε μία μοντέρνα εκδοχή της ασιατικής κουζίνας, έτσι όπως δεν την έχετε γευτεί μέχρι τώρα.

Παντρεύοντας υλικά και τεχνοτροπίες δημιουργούμε ένα μοντέρνο γευστικό αποτέλεσμα που θα σας ταξιδέψει στη μακρινή Ασία.

To πλούσιο βιογραφικό του chef και συνιδιοκτήτη του Baotao, Fang Quimin σε μερικά από τα καλύτερα Restaurants ασιατικής κουζίνας πανελλαδικά, εγγυώνται ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στα μονοπάτια της Ασιατικής Fusion κουζίνας που πρέπει να ανακαλύψεις.

Το Baotao ξεχωρίζει για τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, την εντυπωσιακή παρουσίαση των πιάτων και το μοντέρνο γευστικό αποτέλεσμα που δε θα συναντήσεις πουθενά αλλού.

Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, να προτείνουμε νέες γεύσεις, αλλά και να καθιερωθούμε στην συνείδηση ντόπιων και ξένων ως τον ιδανικό προορισμό για να γευτείς την μοντέρνα εκδοχή της Ασιατικής κουζίνας.

Παράλληλα επιθυμούμε να δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να γευτούν τις ξεχωριστές γεύσεις μας και στο σπίτι, με υπηρεσίες delivery και takeaway.

Διεύθυνση: Κισσάμου 20, Τηλέφωνο: 2821093334

Facebook page: https://www.facebook.com/baotaochania/

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/baotao_asian_fusion/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook