Αυξάνονται οι κρατήσεις των Γερμανών τουριστών στην Κρήτη

αυξάνονται-οι-κρατήσεις-των-γερμανών-877770

Συνέχισαν να κινούνται ανοδικά οι κρατήσεις για τους ελληνικούς προορισμούς στις γερμανόφωνες αγορές στο τέλος Αυγούστου, με εξαίρεση την Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία του Holidayheck.

Το money-tourism.gr, παρουσιάζει, την πορεία των κρατήσεων, στους πλέον ευπόληπτους και δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Μεσόγειο, με στοιχεία που αφορούν το τέλος Αυγούστου, τόσο σε ετήσια βάση, όσο και τις τελευταίες 7 ημέρες. Στα αξιοσημείωτα, σε ετήσια βάση οι κρατήσεις εμφανίζουν αύξηση 6%, με τους ελληνικούς προορισμούς πλην Χαλκιδικής, να ξεπερνούν το ποσοστό αυτό, ενώ στις τελευταίες 7 ημέρες η αύξηση είναι μόλις 1%.

"Σταθερή" στις last minute κρατήσεις η Κρήτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εικόνες και βίντεο για να σας βρει την καλύτερη προσφορά, η εικόνα των κρατήσεων στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου, έχει ως εξής:

"Σταθερή" στις last minute κρατήσεις η Κρήτη

Σύμφωνα με τον πίνακα, η Κρήτη εμφανίζει σε ετήσια βάση, αύξηση στις κρατήσεις κατά 12%, η Ρόδος 14%, η Κως 10%, η Κέρκυρα 8%, ενώ η Χαλκιδική εμφανίζει μείωση της τάξης του 11%.

Στο «κόκκινο» σε ετήσια βάση κινούνται οι περισσότεροι ισπανικοί προορισμοί, ενώ σημαντικές αυξήσεις σημειώνουν οι τουρκικοί. Αρνητικά κινούνται επίσης τόσο η Κύπρος, όσο και η Βουλγαρία.

"Σταθερή" στις last minute κρατήσεις η Κρήτη

Τις τελευταίες 7 ημέρες, η εικόνα είναι μικτή. Στα αξιοπρόσεκτα των στοιχείων η αύξηση 42% της Κω, το «γύρισμα» της Κρήτης στο «κόκκινο», η άνοδος της Ρόδου και η αρνητική εξέλιξη των κρατήσεων σε Κέρκυρα και Χαλκιδική, όπου εμφανίζεται μια «βουτιά» 24%.

Μικτή εικόνα εμφανίζουν και οι προορισμοί σε Ισπανία και Τουρκία, ενώ η Αίγυπτος συνεχίζει να κινείται ανοδικά, με εξαίρεση το Σαρμ Ελ Σέϊχ.

Πηγή: money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook