Αυτοσαρκάζεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τα δύο πράγματα που άλλαξαν στην καθημερινότητά της

αυτοσαρκάζεται-η-ιωάννα-παλιοσπύρου-82-1607520

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να δίνει μάχη με τα τραύματά της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020, όμως δεν το βάζει κάτω.

Το προηγούμενο διάστημα και ενώ είχε να κάνει μία ακόμη επέμβαση στο πρόσωπο και στο σώμα της, έκανε παράλληλα και τα εγκαίνια του Ιδρύματος που φέρει το όνομά της, για να βοηθήσει όλους τους εγκαυματίες που βρίσκονται στην δική της θέση.

Πριν λίγες ώρες θέλοντας να δείξει σε όλο τον κόσμο πως πρέπει να βλέπει με αισιοδοξία τη ζωή και να ξεπερνάει τα οποία προβλήματα του τυχαίνουν, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο με χιουμοριστική διάθεση εξηγεί τι άλλαξε στην καθημερινότητα της.

«Πάμε να σου πω δυο πράγματα που άλλαξαν στην καθημερινότητα μου.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ο ήλιος, ότι δεν μπορώ να εκτεθώ στον ήλιο, άρα εκεί που κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινα Σεϋχέλλες διακοπές, πλέον πρέπει να πηγαίνω στην Ανταρκτική. Άντε αυτό μπορώ να το διαχειριστώ. Το ότι έχω γίνει μελαχρινή από ξανθιά ακόμα δεν μπορών να το χωνέψω.

Πέρα από την πλάκα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ενώ όλοι πίστευαν ότι η ζωή μου έχει τελειώσει, εγώ είμαι εδώ και περνάω καλά».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook