Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κωστή Μαραβέγια στο «The Voice» | Video

αυτός-θα-είναι-ο-αντικαταστάτης-του-κω-469279

Από τη στιγμή που ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του κριτή στο The Voice, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον αντικαταστάτη του στο μουσικό show. Το όνομα που έπαιζε δυνατά και είχε ακουστεί και από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ότι ο Αντώνης Ρέμος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής για να καθίσει αυτός στη θέση του κριτή.

Τελικά, όμως, δεν θα είναι ο Ρέμος ο τέταρτος κριτής, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όπως ανέφεραν, ο Ρέμος δεν τα βρήκε στις συζητήσεις, ενώ και ο Ατζούν ήθελε έναν πιο εναλλακτικό τραγουδιστή και αυτόν τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην επιτροπή του X-Factor.

Ωστόσο, στην ίδια εκπομπή ανακοίνωσαν και τον παρουσιαστή του «The Voice», που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και εδώ ακούστηκαν πολλά ονόματα – ακόμη κι εκείνο του Γιώργου Λιάγκα έπαιξε -, όμως, ο Ατζούν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Λιανό, με τον οποίο η εταιρεία του συνεργάζεται.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook