Αυτός ο χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

αυτός-ο-χαρακτήρας-της-disney-είσαι-σύμφωνα-1395400

Οι αληθινοί λάτρεις και fans της Disney γνωρίζουν ότι δεν την αντιπροσωπεύουν μόνο οι πριγκίπισσες! Η Disney μάς έχει χαρίσει αρκετούς εμβληματικούς χαρακτήρες. Σίγουρα, μερικοί από αυτούς έχουν φορέσει κομψά, αστραφτερά φορέματα και τιάρες, αλλά εξίσου έχουμε δει πολλούς χαρακτήρες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτόν τον υπέροχο πριγκιπικό κόσμο.

Πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες διαθέτουν, επίσης, μοναδικές προσωπικότητες. Κι εμείς σήμερα κάπως αποφασίσαμε να… συγκρίνουμε αυτές τις προσωπικότητες με τα ζώδια.

Ήρθε η ώρα να δούμε και ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός: Στιτς από Lilo & Stitch

Είσαι τολμηρή και πολύ παθιασμένη. Κάνεις πάντα αυτό που θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι πραγματικά τις συνέπειες των πράξεών σου. Δεν σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα καθώς η αυτοπεποίθηση είναι το βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου.

Ταύρος: Σάρλοτ από την Πριγκίπισσα και τον Βάτραχο

Πρώτα απ’ όλα, είσαι απίστευτα πιστή και ευγενική με τους ανθρώπους που σ’ ενδιαφέρουν περισσότερο. Είσαι όμως άνθρωπος της ύλης. Σ’ αρέσουν τα υλικά αγαθά. Πιθανότατα πάντα αγαπούσες τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή και σου αρέσει να ξεχωρίζεις από το πλήθος.

Δίδυμοι: Όλαφ από το Frozen

Οι περισσότεροι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι αναξιόπιστοι, αλλά είναι επίσης και ξεκαρδιστικοί τύποι. Είσαι ένα δραστήριο άτομο που προσπαθεί πάντα να περνάει καλά.

Καρκίνος: Tinkerbell από τον Peter Pan

Είστε πολύ συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί τις περισσότερες μέρες. Είστε πολύ ιδεαλιστές και δημιουργικοί σε όλες τις προσπάθειές σας. Είστε πολύ προσεκτικοί και θέλετε απλώς να προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Λέων: Η Κακιά Βασίλισσα από τη Χιονάτη

Είσαι το άτομο που θέλει να είσαι η καλύτερη σε όλα. Προσπαθείς πάντα να εντυπωσιάζεις πολύ. Αγαπάς τα φώτα της δημοσιότητας και θα κάνεις τα πάντα για να τα κρατήσεις πάνω σου.

Παρθένος: Ρομπέν των Δασών

Προσπαθείτε να αποδώσετε δικαιοσύνη για όσους τη χρειάζονται και να διορθώσετε τα πράγματα όποτε μπορείτε. Είσαι ένα πολύ χαλαρό άτομο που του αρέσει να κάνει παρέα με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Ζυγός: Τζέιν από τον Ταρζάν

Είσαι πολύ καλή στο να βάζεις τον εαυτό σου στο κέντρο της προσοχής οποιουδήποτε. Είστε σαν ζώδιο, πολύ στοχαστικοί και αναλαμβάνετε τα πράγματα πολύ γρήγορα. Είσαι κοινωνική, καθώς νιώθεις πολύ άνετα ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

Σκορπιός: Captain Hook από τον Peter Pan

Από όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό. Έχεις έντονη προσωπικότητα και έχεις σίγουρα κίνητρα για να πετύχεις τους στόχους σου.

Τοξότης: Peter Pan

Είσαι πολύ περιπετειώδης και λίγο εκκεντρικός άνθρωπος. Είσαι επίσης πολύ ομιλητική και φιλική με τους άλλους.

Αιγόκερως: Maleficent

Είσαι πολύ υπομονετική και έξυπνη. Ένα λογικό άτομο που δεν κάνει ποτέ τίποτα χωρίς να το σκεφτεί καλά. Ξέρεις τι θέλεις και πώς το θέλεις.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook