Αυτός είναι ο «θησαυρός» του Μαρινάκη – Θυμηθείτε τις κορυφαίες σειρές του MEGA που μπορεί να προβάλλει τώρα και το One

αυτός-είναι-ο-θησαυρός-του-μαρινάκη-946644

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εδώ και λίγη ώρα, κρατά στα χέρια του την πολυπόθητη ταινιοθήκη του MEGA, καθώς το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημοπράτησης στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρείας.

Η πολυσυζητημένη ταινιοθήκη περιλαμβάνει αφενός ενημερωτικό-ειδησεογραφικό αρχείο, αφετέρου ψυχαγωγικές και αθλητικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και φυσικά τις επιτυχημένες σειρές που έγραψαν ιστορία όλα αυτά τα χρόνια. Στο σύνολο τα σίριαλ φτάνουν τον αριθμό 156 και τα περισσότερα από αυτά σκαρφάλωσαν ψηλά στους πίνακες της Nielsen, χαρίζοντας ένδοξες στιγμές στο πάλαι πότε μεγάλο κανάλι.

Από σήμερα, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει στη φαρέτρα του για το ONE TV πολλά δυνατά χαρτιά-σίριαλ.

Κάποιες από τις κωμικές σειρές, που αγάπησαν ιδιαιτέρως οι τηλεθεατές, είναι οι εξής: «Τρεις χάριτες», «Απαράδεκτοι», «Αυθαίρετοι», «Ρετιρέ», «Μικρομεσαίοι», «Λαβ Σόρρυ», «Χάι Ροκ», «Εμείς κι εμείς», «Ντόλτσε Βίτα», «Δύο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Στο παρά πέντε», «Ευτυχισμένοι μαζί».

Αντίστοιχα, κάποιες από τις κορυφαίες δραματικές σειρές του MEGA είναι το «Νησί», «Ψίθυροι καρδιάς», «Αναστασία», «Λόγω τιμής», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Βέρα στο δεξί», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Η ζωή μας μια βόλτα».

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook