Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σουρωτήρι – Το viral βίντεο στο TikTok

αυτός-είναι-ο-σωστός-τρόπος-για-να-χρησ-1701967

Ένα ζευγάρι σεφ αποκάλυψε ποιος θεωρούν ότι είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα σουρωτήρι — αλλά πολλοί χρήστες έμειναν διχασμένοι.

Το κλιπ 8 δευτερολέπτων από το @cookingcards στο TikTok έχει λεζάντα “Πώς να χρησιμοποιήσετε το σουρωτήρι με τον σωστό τρόπο” και το βίντεο έχει σχεδόν 3,1 εκατομμύρια προβολές από τότε που επανεμφανίστηκε πρόσφατα.

Αντί της παραδοσιακής μεθόδου να ρίχνεις τα βρασμένα ζυμαρικά σε ένα σουρωτήρι και μετά να τα ρίχνεις ξανά στην κατσαρόλα, ο σεφ προτείνει μια καλύτερη στρατηγική για τη χρήση του.

Τοποθετεί το τρυπητό – που έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το τηγάνι ή κατσαρόλα – πάνω από τα βρασμένα ζυμαρικά σαν καπάκι και στραγγίζει το νερό.

Μόλις στραγγιστεί το νερό, πετάει τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα αποδεικνύοντας ότι το hack του λειτουργεί. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι διαφώνησαν για το σουρωτήρι, αμφιβάλλοντας ότι είχαν κάνει κακή χρήση του μαγειρικού σκεύους.

Δείτε το βίντεο:

@cookingcards How to use a colander the right way #cooking #colander #kitchentip ♬ In My Mind (feat. Crystal Waters) – Never Dull

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook