Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος στη Γη σύμφωνα με τα… αρχαιοελληνικά πρότυπα

αυτός-είναι-ο-πιο-όμορφος-άνθρωπος-στη-994714

Ο Βρετανός ηθοποιός Robert Pattinson έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο όμορφος άνθρωπος στη Γη από μαθηματικούς ερευνητές. Σύμφωνα με το «Χρυσό αριθμό Φ της ομορφιάς» που σχεδιάστηκε από τους αρχαίους Έλληνες ο 33χρονος ηθοποιός έχει τα πιο «τέλεια» χαρακτηριστικά.

Το πρόσωπο του ηθοποιού συγκρίθηκε με άλλα πρόσωπα διάσημων, όπως του Brad Pitt, του Idris Elba και του ΝDavid Beckham, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ που φτάνει το 92,15%. Ο κατάλογος καταρτίστηκε από τον πλαστικό χειρουργό Dr. Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποίησε τεχνολογία χαρτογράφησης για τον υπολογισμό των αναλογιών.

«Ο Robert Pattinson ήταν ξεκάθαρα ο νικητής όταν μετρήθηκαν όλα τα στοιχεία του προσώπου για τη φυσική τελειότητα» δήλωσε ο De Silva, ο οποίος διευθύνει το Centre for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery στο Λονδίνο, σύμφωνα με την New York Post.

Ο De Silva χρησιμοποίησε την ίδια θεωρία για να αναδείξει την Bella Hadid ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

«Αυτές οι τεχνικές χαρτογράφησης του προσώπου μέσω του υπολογιστή, μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά μυστήρια τού τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό μίας αισθητικής χειρουργικής επέμβασης» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook