Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος να φορέσεις τα prints το χειμώνα

αυτός-είναι-ο-πιο-απλός-τρόπος-να-φορέσ-1614980

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και εμείς σου βρήκαμε τον πιο απλό κανόνα για να συνδυάσεις τα prints και το χειμώνα

Οι γυναίκες χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτές που αγαπούν τα prints και αυτές που αγαπούν να τα μισούν. Γενικά το να βάλεις τα prints στη ζωή σου συνοδεύεται από μια ολόκληρη αισθητική, που κρύβεται πίσω από αυτό. Ακόμη και αν μιλάμε για ένα απλό, κλασικό μοτίβο, όπως το καρό, το πουά ή το animal print, όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται μία extra προσπάθεια από πλευράς μας για να βγάζει μια εμφάνιση νόημα. Γιατί μπορεί ο πλουραλισμός να έχει πλέον μια θέση ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, αλλά η εφαρμογή του δεν είναι και τόσο εύκολη για τις περισσότερες από εμάς. Οπότε ακόμη και αν μας αρέσουν τα prints, καταλήγουμε να μην τα προτιμάμε στα καθημερινά μας outfits.

Όλες αυτές οι σκέψεις και οι φαινομενικές δυσκολίες είναι που μας απομακρύνουν από τη δημιουργική πλευρά της μόδας και μας εμποδίζουν από το να ελφραστούμ όπως θέλουμε μέσα από τα ρούχα μας. Οπότε σήμερα θα δούμε μαζί έναν πολύ εύκολο τρόπο, για να καταφέρεις και εσύ το περίφημο mix print, δηλαδή το να συνδυάσεις σε ένα outfit δύο ή και περισσότερα διαφορετικά μοτίβα.

Ξεκινάμε με ένα all over printed φόρεμα για βάση, σε όποιο pattern και χρωματικό συνδυασμό σου αρέσει και έχεις στη ντουλάπα σου. Από πάνω επέλεξε ένα μονόχρωμο πανωφόρι σε ένα από τα χρώματα, που υπάρχουν μέσα στο βασικό σου τύπωμα και συνδύασε ένα ζευγάρι παπούτσια σε basic απόχρωση. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μαύρα, αλλά μπορείς να παίξεις και με άλλα βασικά χρώματα, όπως το λευκό και τα neutrals.

Έχοντας, λοιπόν, έτοιμο το βασικό σου outfit συμπλήρωσε το με μία τσάντα, μικρή ή και μεγαλύτερη, ανάλογη με τους υπόλοιπους όγκους του look, σε ένα δεύτερο print. Αν φοβάσαι το αποτέλεσμα, φρόντισε το δεύτερο μοτίβο να είναι κάπως πιο ήσυχο, με σκούρα χρώματα και διακριτικές λεπτομέρειες. Το παρακάτω video θα σου λύσει όλες τις απορίες, βήμα-βήμα.

Δες ένα παράδειγμα στο παρακάτω video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KarenBritChick (@karenbritchick)

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook