Αυτός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων

αυτός-είναι-ο-νέος-γενικός-γραμματέας-914916

Νέα πρόσωπα στις θέσεις του δήμου Χανίων, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Η επιλογή του κ. Φραγκιαδάκη στη συγκεκριμένη θέση από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, προέκυψε και λόγω της μεγάλης προϋπηρεσίας του σε διάφορες κρατικές δομές σε επίπεδο διοίκησης.

Το βιογραφικό του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων:

Ο Γιώργιος Φραγκιαδάκης του Φραγκίσκου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και η καταγωγή του είναι από τα Χανιά.

Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Essex και έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στα Χρηματοοικονομικά και Επενδύσεις καθώς και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Είναι διδάκτορας του Πολυτεχνείου Κρήτης με ερευνητικό αντικείμενο τα Οικονομικά της Υγείας και την Αξιολόγηση Υπηρεσιών Υγείας.

Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από το 2003 σε αντικείμενα της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας και Διοικητικής Υπηρεσίας.

Υπηρέτησε ως Υποδιοικητής στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης από το 2011 έως το 2012 με αρμοδιότητα την οικονομική λειτουργία των Νοσοκομείων και από το 2016 υπηρετεί ως Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Επίσης, συμμετέχει από το 2013 ως καθηγητής – σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

zarpanews.gr

One thought on “Αυτός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook