Αυτός είναι ο αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη

αυτός-είναι-ο-αστυνομικός-που-κακοποι-1252537

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες αστυνομικού o οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε συστηματικά την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Η σοκαριστική κατάθεση της 19χρονης

Σοκαριστικές λεπτομέρειες όσων έζησε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού κατέθεσε στις αρχές η 19χρονη κοπέλα τις προηγούμενες ημέρες που κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα-κολαστήριο της Ηλιούπολης .

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ συνελήφθη και τρίτος Ελληνας συνεργός, ο οποίος κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων. Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε, την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με «πελάτες» και τη χτυπούσε.

Πώς γνώρισε η 19χρονη τον αστυνομικό

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας, ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ. είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία εβδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη», περιέγραψε η 19χρονη στις Αρχές

«Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες, αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ., έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες, το κατονομάζει, και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ., χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site», συνέχισε η ίδια.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», πρόσθεσε για τον τρόπο που την εξανάγκασε ο αστυνομικός.

Ξενοδοχεία και σπίτια όπου την εξέδιδαν έδωσε η 19χρονη

Η κοπέλα κατονόμασε το site και ανέφερε τα ξενοδοχεία και τα σπίτια που θυμόταν ότι πήγε, στη Γλυφάδα, στον Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές. Σχεδόν καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού, όπως κατέθεσε, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του αστυνομικού και πήγαιναν σε ραντεβού με «πελάτες». Ακόμη, μίλησε αναλυτικά και για την «ταρίφα» των ραντεβού.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα, ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και στο facebook, καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό, εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα», συνεχίζει στην κατάθεσή της.

Πώς της έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες

«Η διαδικασία που ακολουθούσαμε, αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες, είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού, ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ», συνεχίζει η κοπέλα από την Ηλιούπολη και περιγράφει πώς την εκμεταλλευόταν ο αστυνομικός.

«Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, τα οποία ήταν 160€ την ώρα, και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

Ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε

Όπως κατέθεσε η 19χρονη, όταν εξέφραζε αντιρρήσεις και δεν δεχόταν να υπακούσει στις διαταγές, ο αστυνομικός τη χτυπούσε και την απειλούσε:

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του έρχονταν σε διάφορες ώρες και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site. (…) Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού», περιγράφει.

«Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε, εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης, με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα», συνεχίζει το θύμα της υπόθεσης στην Ηλιούπολη.

Την πίεζε να κάνει χρήση ναρκωτικών

Η νεαρή καταγγέλλουσα είπε ότι ο αστυνομικός την πίεζε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών:

«Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ., ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €. Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι, ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Την παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής στο κινητό

Η νεαρή κατέθεσε πως ο 39χρονος είχε εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό της για να την ελέγχει πού πηγαίνει. Της επέτρεπε να κάνει μόνο πολύ συγκεκριμένες διαδρομές και την κλείδωνε στο σπίτι:

«Επίσης, να σας αναφέρω ότι μου είχε βάλει μια εφαρμογή στο κινητό, μέσω της οποίας με άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή πού ήμουν. Ακόμα, ο Δ. δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι, κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και τη μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση, διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα, και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία».

Η κοπέλα δεν άντεξε και μετά από ενάμιση μήνα πήρε την απόφαση να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον δυνάστη της. Βρήκε βοήθεια στο πρόσωπο μιας σερβιτόρας σε καφετέρια κοντά στο διαμέρισμα του αστυνομικού:

«Σήμερα, ξύπνησα και πήγα να πάρω καφέ στην καφετέρια, όπου η κοπέλα που δουλεύει με ξέρει γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιρνα καφέ συνέχεια από εκεί. Με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ, γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ. ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο, λέγοντάς μου »θα σε σκοτώσω και δεν θα ζήσεις». Τότε χτύπησε το κινητό του Δ. και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα, η οποία, μόλις της είπα τι έγινε, ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητό της στην αστυνομία».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook