Αυτός είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας που έπεσε από μπαλκόνι στο Κολωνάκι – H ανάρτησή του για το συμβάν

αυτός-είναι-ο-35χρονος-επιχειρηματίας-π-1520881

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο 35χρονος επιχειρηματίας μετά την πτώση που είχε από τον 3ο όροφο κτιρίου στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο άνδρας σώθηκε καθώς οι μεγάλες τέντες που βρίσκονταν κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στη οδό Τσακάλωφ, ανέκοψαν την φόρα που είχε το σώμα του, κατά την πτώση.

Κατάγεται από γνωστή οικογένεια των Αθηνών, που διακρίθηκε για την μπουτίκ που διατηρεί στο Κολωνάκι εδώ και χρόνια, ενώ έχει δημιουργήσει και την δική του επιχείρηση.

Σήμερα, ο Μελέτης Κοροπούλης έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο instagram, ευχαριστώντας τους φίλους του για το ενδιαφέρον και διαβεβαιώνοντας πως “η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής”.

Δείτε την ανάρτηση του επιχειρηματία:

“Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής.

Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για την φροντίδα και την άμεση δράση τους.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας.

Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous.

Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!!”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook