Αυτός είναι ο 24χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο Οχάιο! Ανάμεσα στα θύματα και η αδελφή του

αυτός-είναι-ο-24χρονος-που-σκόρπισε-τον-903164

Ένας 24χρονος, ο Κόνορ Μπετς, ήταν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπως γράφει το CBS.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του Μπετς (περίπου 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του μακελειού) και διεξήγαγαν έρευνες, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτε επισήμως.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένοπλος άντρας εντοπίστηκε να πυροβολεί έξω από το μπαρ Ned Peppers, στο Ντέιτον του Οχάιο, στις ΗΠΑ. Ο δράστης που σκότωσε εννέα άτομα στο Νέιτον, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός, πυροβόλησε τα θύματά του μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας όπλο τύπου καλάσνικοφ, όπως δήλωσε η δήμαρχος της πόλης.

Ο μακελάρης είχε λευκό ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προς το παρόν το περιστατικό δεν σχετίζεται με ρατσιστικό έγκλημα. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, δε, είναι πως, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, ανάμεσα στα θύματα του μακελάρη βρίσκεται και η αδελφή του!  Η Μέγκαν Μπετς, «μία λευκή γυναίκα 22 ετών», περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων, όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός Ματ Κάρπερ. «Είναι η αδελφή» του 24χρονου Κόνορ Μπετς, του «λευκού άνδρα» που εκτέλεσε την επίθεση, πρόσθεσε ο ίδιος.

Συλλυπητήρια από ελληνικής πλευράς έστειλαν τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος όσο και το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook