Αυτός είναι ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο – Γόνος πλούσιας οικογένειας Βρετανών jet-setter

αυτός-είναι-ο-21χρονος-που-διαμελίστηκε-1493695

Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από το δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στα Σπάτα όταν 21χρονος Βρετανός τουρίστας διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με τον αδερφό του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Sun ο 21χρονος ήταν γόνος super-rich οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Πηγές είπαν ότι το ταξίδι των 115 μιλίων με δύο ελικόπτερα από τις διακοπές τους στη Μύκονο πλήρωσαν 17.700 ευρώ (15.000 βρετανικές λίρες). Και οι λιμουζίνες ήταν σε ετοιμότητα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα για να τους μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα «οικογενειακό ιδιωτικό τζετ» που περίμενε να τους μεταφέρει από το διεθνές αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας πίσω στην Βρετανία” αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Στο ένα ελικόπτερο επέβαιναν τα δύο αδέλφια και στο άλλο ελικόπτερο, που ακολουθούσε, οι γονείς τους.

«Βρετανός τουρίστας, 21 ετών, σκοτώθηκε σε φρικιαστικό δυστύχημα με ελικόπτερο μετά από διακοπές στη Μύκονο με την πλούσια οικογένειά του», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για το θέμα το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση.

Το δημοσίευμα της Sun για το δυστύχημα στα Σπάτα:Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 21χρονος είτε μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε είτε προσπάθησε να βγάλει μια selfie.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του 21χρονου, Miguel, είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο Κεντ της Βρετανίας.

Ήταν φοιτητής του πανεπιστημίου Oxford Brookes και πήγαινε στο οικοτροφείο Sutton Valence. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα περίχωρα της Αθήνας, αλλά το θύμα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία από τον έλικα υψηλής ταχύτητας.

Τον χτύπησε ο έλικας στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr, στην αναφορά της αστυνομίας σημειώνεται πως στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας πιλότος και τέσσερις Βρετανοί επιβάτες. Αφού το ελικόπτερο προσγειώθηκε οι επιβάτες αποβιβάστηκαν. Ωστόσο κατά την έξοδό τους ο 21χρονος Jack Fenton κινήθηκε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου και τον χτύπησε ο πίσω μικρός έλικας στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου Βρετανού, ενώ στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί μετέβησαν στον χώρο του συμβάντος προκειμένου να παραμείνει ανέπαφος.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook