Αυτοκτόνησε ο “Τσάρλι Μπράουν” των Peanuts Πίτερ Ρόμπινς

αυτοκτόνησε-ο-τσάρλι-μπράουν-των-peanuts-1365853

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο γνωστός ηθοποιός Πίτερ Ρόμπινς, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα “Τσάρλι Μπράουν” των Peanuts των 60s.

H οικογένειά του Πίτερ Ρόμπινς επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 65 ετών.

Ο Πίτερ Ρόμπινς γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1956 στο Λος Άντζελες. Ξεκίνησε να δανείζει τη φωνή στον φίλο του Σνούπι με το ολοστρόγγυλο πρόσωπο, Τσάρλι Μπράουν, το 1963. Εκτός από τα αγαπημένα Peanuts, o ηθοποιός συμμετείχε στην κωμωδία Blondie του 1968 και πρωταγωνίστησε σε σειρές όπως οι: Rawhide, The Musters, The Dona Reed Show, F Troop, Get Smart και My Three Sons.

To 1972 o ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα στην υποκριτική και εργάστηκε ως DJ στο Παλμ Στρινγκς. Ο Ρόμπινς έπασχε από διπολική διαταραχή, ενώ πάλευε επίσης να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το 2015 έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντς, όταν καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για απειλές εναντίον αρκετών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και δημοσίων προσώπων. Ο Ρόμπινς αποφυλακίστηκε τελικά το 2019.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook