Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος της Ρετζίνα Κινγκ

Βαρύ πένθος βιώνει η Ρετζίνα Κινγκ, μετά την αυτοκτονία του μόλις 26 ετών γιου της.

Λίγες ημέρες αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, ο Ίαν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του χαμού του γιου της με μία δήλωσή της στο People, ζητώντας από το κοινό να σεβαστεί αυτή την δύσκολη για εκείνη, περίοδο.

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ίαν. Νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά τον σεβασμό σας κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στη δήλωσή της.

Ο Ίαν ήταν το μοναδικό παιδί της ηθοποιού που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και μουσικό παραγωγό, Ίαν Αλεξάντερ. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, εργαζόταν ως dj.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει κανείς μόνος του ένα παιδί. Ωστόσο, τόνισε πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη μεταξύ μητέρας και παιδιού.

«Δεν ξέρεις τι είναι η άνευ όρων αγάπη, μπορεί να πεις ότι ξέρεις, αλλά αν δεν έχεις παιδί, δεν ξέρεις. Όταν το βιώνεις, είναι το πιο ικανοποιητικό πράγμα», είχε δηλώσει.

Πηγή:protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ