Αυτοκτόνησε ακροδεξιός στρατιώτης που απειλούσε να σκοτώσει γνωστό ιολόγο

αυτοκτόνησε-ακροδεξιός-στρατιώτης-π-1240351

Νεκρός βρέθηκε ο ακροδεξιός στρατιώτης στο Βέλγιο που απειλούσε εδώ και ένα μήνα να σκοτώσει το γνωστό ιολόγο Μαρκ Βαν Ρανστ, αναφέρουν δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου.

Μετά από 35 ημέρες ερευνών για τον εντοπισμό του, το άψυχο σώμα του 46χρονου Γιούργκεν Κόνινγκς ανακαλύφθηκε από έναν κυνηγό στο δάσος Dilsen, στην περιοχή Dilsen-Stokkem.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο 46χρονος αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο πριν από μερικές ημέρες, κάτι το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική έρευνα. Στο εγκαταλελειμμένο όχημά του βρέθηκαν τέσσερις εκτοξευτές πυραύλων και πυρομαχικά.

Ο ιολόγος Βαν Ρανστ και η οικογένειά του, οι οποίοι πριν από ένα μήνα είχαν μεταφέρθηκαν σε ασφαλή τοποθεσία μέχρι να συλληφθεί ο άντρας, επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Μαίου ο Γιούργκεν Κόνινγκς έφυγε από τους στρατώνες Bourg-Léopold, όπου ήταν εκπαιδευτής σκοποβολής για στρατιώτες που πηγαίνουν σε αποστολές στο εξωτερικό, παίρνοντας μαζί του του βαριά όπλα και πυρομαχικά και απειλώντας να επιτεθεί στον ιολόγο Μαρκ Βαν Ρανστ, σε ένα τζαμί και σε κρατικά ιδρύματα. Αμέσως, εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook