Αυτοκτονία ο θάνατος του αστυνομικού στην Ευρυτανία – Τι αναφέρει στο σημείωμα που άφησε

αυτοκτονία-ο-θάνατος-του-αστυνομικού-1554976

Σε αυτοκτονία αποδίδεται μέχρι στιγμής ο θάνατος του αστυνομικού στην Ευρυτανία

Αυτοκτόνησε ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός σε τρύπα βάθους 60 μέτρων στην Ευρυτανία (δείτε ΕΔΩ). Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 40χρονος άφησε σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σημείωμα αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα με την καρδιά του. Λόγω αυτών των προβλημάτων είχε μετακινηθεί σε υπηρεσία γραφείου, και αυτό, όπως προκύπτει από όσα έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμα, φαίνεται πως τον επηρέασε πολύ.

Ο 40χρονος αστυνομικός από την Ευρυτανία που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε νεκρός στη «Τρύπα Τατάρνας». Σημειώνεται ότι στην ίδια τρύπα οι Αρχές αναζητούσαν και την 48χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Καρπενήσι και τα ίχνη της οποίας δεν έχουν ακόμα βρεθεί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρωθεί εκεί, καθώς δίπλα στην τρύπα βάθους 60 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αστυνομικός είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 42χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με την μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook