Αυτοκίνητο «τούμπαρε» και σκότωσε 15χρονο πεζό που επέστρεφε από το σχολείο | Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός | Photos

αυτοκίνητο-τούμπαρε-και-σκότωσε-15χρ-800069

Το παιδί επέστρεφε από το σχολείο όταν τον παρέσυρε το ΙΧ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι, στο χωριό Θουρία και δυστυχώς σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο μαθητής άφησε την τελευταία πνοή του.

Στις 14.00 το μεσημέρι, το αυτοκίνητο παρέσυρε το ηλικίας 15 ετών παιδί, το οποίο εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο. Το τροχαίο έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και στην περιοχή επικράτησε πανικός.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας βαριά τραυματισμένο και δυστυχώς, σύμφωνα με το eleftheriaonline, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας στο newsIT.gr πριν από λίγο, ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας επιβεβαίωσε την τραγική είδηση. Όπως είπε, το παιδί έφτασε με πάρα πολλά χτυπήματα και δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, χωρίς να καταφέρουν οι γιατροί να το επαναφέρουν.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δύο Ρομά, οι οποίοι έσπευσαν να εξαφανιστούν μετά το τροχαίο. Σύμφωνα με το elefteriaonline, ο οδηγός παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, λίγο αργότερα…

newsit.gr με στοιχεία από: eleftheriaonline

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook