Αυτοκίνητα από 350 ευρώ: Η λίστα με όλα τα οχήματα και τις τιμές

αυτοκίνητα-από-350-ευρώ-η-λίστα-με-όλα-τα-ο-1469268

Στην Στυλίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη στις 10 το πρωί νέα δημοπρασία οχημάτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ.

Η δημοπρασία θα είναι προφορική και αφορά επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση.

Ο διακανονισμός μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές αυστηρά εντός των 30 αυτών ημερών.

Εγγύηση

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 ευρώ, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100 ευρώ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50 ευρώ.

Δικαιολογητικά

Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο πιστοποιητικό ταυτοποίησης σε ισχύ και να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών τον Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κ.λ.π.

Οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ήτοι:

Επικυρωμένο αντίγραφο συστατικής πράξης – καταστατικό, στο οποίο θα ορίζεται η έναρξη και η διάρκεια της εταιρείας, ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτής και οι εξουσίες του.ΦΕΚ δημοσίευσης καταστατικού.Πρόσφατο πιστοποιητικό μεταβολών από το οικείο Πρωτοδικείο και ΓΕΜΗ με τα αντίστοιχα ΦΕΚ αυτών.Οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι αυτών, εφόσον δεν πρόκειται για το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, υποχρεούνται να προσκομίσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.

Μετά το πέρας της πλειοδοσίας του κάθε οχήματος, ο τελευταίος πλειοδότης καλείται να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) στο Ταμείο του Τελωνείου Κομοτηνής.

Η πληρωμή της προκαταβολής όσο και η πληρωμή του υπολοίπου 80% του τιμήματος γίνεται ως εξής :

α) για ποσό μέχρι 100 ευρώ με έναν από τους παρακάτω τρόπους ή με μετρητά,

β) για ποσό άνω των 100 ευρώ:

με ηλεκτρονική πληρωμή,με χρήση κάρτας πληρωμής ελληνικής τράπεζας που έχει εκδοθεί στο όνομα του πλειοδότη,

3) με τραπεζική επιταγή ελληνικής τράπεζας σε διαταγή του Τελωνείου Κομοτηνής.

Παρατήρηση 3η

Ώρες επίσκεψης

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 14-06-2022 έως και 20-06-2022, και τις ώρες 09:00 έως 13:00.

Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δημοπρασίας, παρά μόνο μετά το πέρας αυτής για τριάντα (30) λεπτά παρουσία του προσωπικού της υπηρεσίας, σε όσους εκ των ανακηρυχθέντων πλειοδοτών το επιθυμούν.

Ο Διακανονισμός του τιμήματος των δημοπρατηθέντων οχημάτων γίνεται υποχρεωτικά σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

Δύναται να παραταθεί με απόφαση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας και δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 45 ημερολογιακές ημέρες συνολικά (ανώτατη προθεσμία και για την παραλαβή του οχήματος), ύστερα από εμπορόθεσμη αίτηση του αγοραστή, ο οποίος οφείλει να καταβάλει κατά το διακανονισμό του υπολοίπου τιμήματος τις προσαυξήσεις που προβλέπονται από τον ΚΕΔΕ για χρέη προς το Δημόσιο, καθώς και τις ανάλογες επιβαρύνσεις που θα προκύψουν για κάθε μέρα καθυστέρησης παραλαβής του οχήματος λόγω της παράτασης του διακανονισμού.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook