Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα βγάλουν το 2022 την κακή τους πλευρά

αυτοί-οι-άντρες-του-ζωδιακού-θα-βγάλου-554196

Σου το λέμε για να το ξέρεις… Αν συναναστραφείς με έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω μέσα στο 2022, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει.

Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος. Πάμε να σου αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από τον καθένα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα ζώδια που θα αλλάξουν αρκετά τη συμπεριφορά τους μέσα στο 2022 είναι ο Δίδυμος. Ό,τι και αν κάνει θα είναι… προμελετημένο. Αν θελήσει να κάνει κακό σε κάποιον/α, τότε θα έχει πάντα ένα διαβολικό σχέδιο και θα είναι πάρα πολύ προσεκτικός σε κάθε του βήμα! Θα χρησιμοποιήσει και θα εκμεταλλευτεί τους αδύναμους, θα έχει πάρα πολλά μυστικά και θα θέλει να πάρει εκδίκηση για την παραμικρή αφορμή που τον έκανε να νιώσει προσβεβλημένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη χρονιά, ο άντρας Καρκίνος θα γίνει πάρα πολύ επιθετικός. Μπορεί να μην του το έχεις, αλλά θα δεις ότι δεν θα αργεί καθόλου από το ήρεμο και ήσυχο παιδί να μετατραπεί σε… αγροίκο, νευρικό και επιθετικό άντρα. Έχει φτάσει στα όριά του και ακόμα και η παραμικρή κουβέντα θα αρκεί για να τον βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Θα επιτεθεί χωρίς δεύτερη σκέψη και θα κάνει τα πάντα για να σαμποτάρει τους γύρω του προκειμένου να είναι εκείνος ο πρώτος. Θα είναι απρόβλεπτος και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2022 ο άντρας Παρθένος θα έχει μια συμπεριφορά… υπεροχής. Θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα πάντα γύρω τους εκτός από την συμπεριφορά του και τους τρόπους του. Θα είναι αμείλικτος στο να βρίσκει ψεγάδια, δεν θα του αρέσει να διαφωνεί κάποιος μαζί του. Θα είναι νευρωτικός, συνέχεια ανικανοποίητος, εγωιστής και οι συναισθηματικές καταστάσεις θα τον κάνουν να πανικοβάλλεται γιατί φοβάται πολύ όταν χάνει τον έλεγχο. Δεν θα είναι καθόλου ρομαντικός, παρόλα αυτά θα είναι πιστός και θα προσέχει τους δικούς του ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά κατά την οποία ο άντρας Υδροχόος θα κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να πονέσουν. Θα λέει αρκετά ψέματα, ενώ θα έχει και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Θα ελπίζει να γίνει πλούσιος κερδίζοντας το… λαχείο. Θα έχει χιλιάδες «πρόσωπα» και θα ζει σε ένα φανταστικό κόσμο. Επίσης θα προσποιείται ότι είναι πάντα το «θύμα» στις καταστάσεις. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσει να είναι ρομαντικός και θα έχει μια γοητεία που υπνωτίζει. Αν φλερτάρεις με άντρα Υδροχόο μέσα στο 2022, έχε το νου σου…

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook