Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στα Χανιά

αυτοί-είναι-οι-υποψήφιοι-βουλευτές-με-1628820

Κάλεσμα στον χανιώτικο λαό να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές απηύθυνε ο γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Χανίων του κόμματος, Σπύρος Αγριμάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο κ. Αγριμάκης έκανε λόγο για «δοκιμασμένους αγωνιστές που ο λαός των Χανίων τους έχει δίπλα του στους καθημερινούς αγώνες». Μάλιστα όπως είπε, «το ΚΚΕ αξιοποιώντας τον έναν βουλευτή που είχε στην Κρήτη έκανε πάνω από 1.000 παρεμβάσεις όλο το προηγούμενο διάστημα» και κάλεσε τον Χανιώτικο λαό να δυναμώσει την ίδια του την δύναμη στη Βουλή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

  • Ανθούσης Δημήτρης
  • Γιαννάκη Μαρία
  • Κλωνιζάκης Μιλτιάδης
  • Μαρινάκης Αλέκος
  •  Παπαδάκη Χαριτίνη
  • Ρηγανάκος Φώτης

Αναλυτικά η παρουσίαση του ψηφοδελτίου:

Νωρίτερα, ο κ. Αγριμάκης, σε όσους, «δεν εμπιστεύονται τα αστικά κόμματα, που απαντάνε «κανένας» στα ερωτήματα για την καταλληλόλητα της επόμενης κυβέρνησης.

Σε όλους τους εργαζόμενους , που αφού πληρώσουν τους λογαριασμούς, στις 15 του μήνα μετράνε τα υπολείμματα του μισθού για να βγάλουν τον άλλο μισό μήνα, σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους , τους μικρούς ΕΒΕ , τους βιοπαλαιστές αγρότες που τους πνίγουν τα χρέη και βλέπουν το εισόδημα τους να μειώνεται από το κύμα ακρίβειας, από το αυξημένο κόστος παραγωγής, στη νεολαία που αναγκάζεται να δουλεύει δύο δουλειές , με ωράρια λάστιχο για να τα βγάλει πέρα (…) σε όλο τον Χανιώτικο λαό που όταν τον συναντάμε στον δρόμο , στους χώρους δουλειάς, στην γειτονιά μας λέει ότι: «Πάλι καλά υπάρχετε και εσείς». Στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας που αναγνωρίζει στο ΚΚΕ, την δύναμη εκείνη που δεν του είπε ποτέ ψέματα , που είναι εγγυητής στον αγώνα για τα καθημερινά προβλήματα.

Τους καλούμε να δουν καθαρά το πραγματικό δίλημμα των ερχόμενων εκλογών.

Η θα είναι δυνατός ο λαός, με ένα ισχυρό ΚΚΕ, ή θα είναι δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση όπως και αν την ονομάσουν και ο λαός θα είναι αδύναμος.» σημείωσε

One thought on “Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στα Χανιά

  1. Ψηφοδέλτιο φωτιά!! Καλή επιτυχία στους υποψήφιους και καλά μυαλά στους Χανιώτες εν όψει των καλπεων. Μακριά από σειρήνες και αυταπάτες!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook