Αυτοί είναι οι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Ανθούση στον Δήμο Πλατανιά – Όλα τα ονόματα

αυτοί-είναι-οι-υποψήφιοι-με-τον-δημήτρ-1692562

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά», με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με ένα ισχυρό, ανανεωμένο και διευρυμένο ψηφοδέλτιο, αξιών, ευθύνης και ελπίδας.

Συμπολίτες μας και από τις 4 Δημοτικές Ενότητες, άξιοι και σεβαστοί, 131 συνολικά, συμπορεύονται γιατί τους συνδέουν η κοινή επιθυμία να συμβάλλουν στην αλλαγή νοοτροπίας και λειτουργίας του Δήμου Πλατανιά και στην υλοποίηση κοινών στόχων, προτάσσοντας τις πραγματικές ανάγκες των πολλών σε όλους τους τομείς και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στον Δήμο Πλατανιά, ένα ψηφοδέλτιο η στήριξη του οποίου στην κάλπη θα δικαιώσει κάθε κάτοικο και εργαζόμενο, που αγαπά τον τόπο μας και ενδιαφέρεται για την προκοπή του.

Το ψηφοδέλτιο αριθμεί 131 άτομα, περιλαμβάνει δηλαδή 55 περισσότερους υποψήφιους συγκριτικά με το 2019 (ποσοστό αύξησης 40%). Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 52, ενώ οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, σε 36 Τοπικές Κοινότητες, ανέρχονται σε 79. Πενήντα τρεις (53) υποψήφιοι αποτελούν νέες υποψηφιότητες, ενώ τα 52 από τα 131 άτομα είναι ηλικίας κάτω των 45 ετών.

Ακολουθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook