Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σφακίων του συνδυασμού Χιωτάκη | Photos

Τον συνδυασμό “Όλοι μαζί για τα Σφακιά” και τα πρώτα ονόματα που τον στελεχώνουν παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου ο επικεφαλής του υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης, παρουσία δεκάδων Σφακιανών.

Ο κ. Χιωτάκης παρουσίασε την ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Σφακίων, σε πανηγυρικό κλίμα το βράδυ του Σαββάτου.

Σε δημοσίευση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται μεταξύ άλλων πως “στην ομάδα των υποψηφίων συμβούλων που παρουσιάστηκαν, εκπροσωπούνται όλα τα χωριά, όλες οι γειτονιές και όλες οι ηλικίες της επαρχίας και από τα δύο φύλα. Πρόκειται για καταξιωμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας, με σημαντική δράση πάνω στα ζητήματα της επαρχίας.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από όλους τους κομματικούς χώρους και εκπροσωπούν όλες τις επαγγελματικές & κοινωνικές ομάδες των Σφακίων.Όπως θα διαπιστώσετε, όλες και όλοι, έχουν έντονη παρουσία στη ζωή της επαρχίας μας, έχουν διακριθεί στους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στίβους και επέλεξαν τώρα να πρωταγωνιστήσουν και στην προσπάθεια για ακόμα καλύτερα Σφακιά, για έναν ακόμα περισσότερο λειτουργικό Δήμο, για μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός του θα είναι ο νικητής των εκλογών του Μαΐου στο Δήμο Σφακίων, εμφανίστηκε ο επικεφαλής της παράταξης Μανούσος Χιωτάκης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση

Στην ομιλία του, ο κ. Χιωτάκης διεμήνυσε ότι η παράταξή του «δηλώνει το παρόν στην κρίσιμη αυτή συγκυρία », με ένα και μόνο γνώμονα. Το καλό των Σφακίων και την παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό και όλους θα μας κρίνει η ιστορία, και για τους λόγους και κυρίως για τις πράξεις μας»,

«Η εμπειρία και οι γνώσεις μας, η αξιοπιστία μας, η ακεραιότητά μας, η αγάπη μας για την επαρχία μας και η βούλησή μας να προσφέρουμε τα πάντα γι’ αυτήν».

Ο κ. Χιωτάκης μίλησε για τις προτεραιότητες και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού δίνοντας έμφαση στην κοινωνική συνοχή, την απασχόληση την ανάπτυξη, τον πολιτισμό , την υγεία, την παιδεία την καθημερινότητα και τον τουρισμό.

Κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων του συνδυασμού, είναι η διάθεση προσφοράς για τον τόπο, το ήθος τους, η πορεία τους στην κοινωνία και η αξιοσύνη τους και προπαντός η διάθεση συνεργασίας και η καλή χημεία μεταξύ μας.

Σαν συνδυασμός θα λειτουργήσουμε με βάση την ικανότητα, την εντιμότητα, την εμπειρία, τη γνώση και τίποτα περισσότερο”.

Τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε ο κ. Χιωτάκης γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα είναι:

ΒΥΖΗΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟ
ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΕΜΜ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜ
ΣΗΦΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΑΘΗΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΠΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΦΟΝ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΙΟΥ
ΜΠΡΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΒΟΤΖΑΚΗΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΙΟΥ
ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΒΡΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΛΕΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΡΙΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ — ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΉΛ
ΚΑΠΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΤΠΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΣΦΗΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΙΩΣΉΦ
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΛΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΚΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ
ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ ΡΟΥ ΙΩΣΗΦ
ΚΑΥΡΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ