Αυτοί είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις

αυτοί-είναι-οι-πιο-κτητικοί-σύντροφοι-1232741

Αν έχεις ή είχες σχέση στο παρελθόν με έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, τότε ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Έχεις «νιώσει στο πετσί» σου την συμπεριφορά τους… Τα άτομα αυτά όταν είναι ερωτευμένα γίνονται κτητικά, ζηλιάρικα και «πνίγουν» το ταίρι τους. Θεωρούν ότι είναι «κτήμα» τους και ότι τους ανήκει. Δεν του αφήνουν πολύ χώρο για να «αναπνεύσει» και θέλουν να ελέγχουν την κάθε του κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πλέον κτητικά ζώδια. Ό,τι του ανήκει, δεν το ακουμπά κανείς! Δεν μοιράζεται τίποτα και με κανέναν και με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στην ερωτική του ζωή. Βλέπει το ταίρι του ως κτήμα του, το διεκδικεί με κάθε τρόπο και μόλις το κατακτήσει, βάζει κι ένα συρματόπλεγμα και την ταμπέλα «Ιδιοκτησία… Τάδε». Έτσι νιώθει ασφαλής, ότι δε θα το χάσει. Αν η γυναίκα δεν ασχολείται μαζί του 24 ώρες το 24ωρο, τότε αρχίζει και την υποψιάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος όταν μπαίνει σε μια σχέση «κολλάει» πάνω στο ταίρι του και δεν ξεκολλάει για κανένα λόγο. Είναι κτητικός, υπερπροστατευτικός και το «πνίγει». Είναι σαν τις γάτες που ούτε στην τουαλέτα δεν σε αφήνουν να πας μόνος/η σου. Θέλει να περνάει όλη τη μέρα του με την σύντροφό του και αν δεν γίνεται, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, στενοχωριέται. Δεν κάνει τίποτα μόνος του και σε όλα θέλει να είναι με το αμόρε του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Θέλει η γυναίκα να ασχολείται μόνο με εκείνον, να τον κοιτάει στα μάτια και να λιώνει και φυσικά να εκτελεί κάθε εντολή του. Βασιλιάς είναι και θέλει να τον… υπηρετούν. Ζηλεύει πάρα πολύ την σύντροφό του και πιστεύει πως αν δεν έχει την αμέριστη προσήλωσή της, δεν τον αγαπά. Για τον Λέοντα, το να του αφιερώνεις όλο τον χρόνο σου και την ζωή σου είναι δείγμα αφοσίωσης και τρυφερότητας. Αν δεν τα έχει αυτά, νιώθει ότι δεν τον θες και του βγαίνουν φόβοι και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήμασταν σίγουροι ότι τον σκέφτηκες πρώτο τον Σκορπιό, γι’ αυτό και στον αφήσαμε για το τέλος της σχετικής μας λίστας. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που να είναι κτητικό, καταπιεστικό, ζηλιάρικο και εμμονικό αυτό είναι ο Σκορπιός. Φυσικά και πιστεύει ότι η γυναίκα του του ανήκει. Θέλει να ελέγχει την ζωή της, τη μέρα της, ακόμα και το πόσες ανάσες παίρνει. Αν δεν του δίνει απόλυτη αναφορά και αν δεν απαντά αμέσως σε μηνύματα και κλήσεις, θεωρεί τις κινήσεις της ύποπτες και του βγαίνει ο κακός του εαυτός.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook