Αυτοί είναι οι νέοι Κρητικοί διαιτητές μπάσκετ

αυτοί-είναι-οι-νέοι-κρητικοί-διαιτητέ-784210

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο Βαρδιναγιάννειο Αθλητικό Κέντρο πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της «σχολής διαιτησίας 2018-2019», που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το σωματείο του Ο.Φ.Η. για την προθυμία του να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι διαιτητές στο Τουρνουά Funny Ball για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα της κ. Ντάβαρη Παναγιώτη και του Προέδρου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη, με το υπ. αριθμ. 105/12.02.2019 έγγραφό της ενέκρινε τους παρακάτω διαιτητές. Οι εν λόγω διαιτητές ονομάζονται Δόκιμοι Διαιτητές και μπορούν να διευθύνουν

παιχνίδια τοπικών κατηγοριών της Ένωσης μας. Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε και να τους συγχαρούμε για την ένταξη τους στην διαιτητική οικογένεια μας.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους και κάθε επιτυχία. Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι συμπαραστάτης τους καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας τους.

1. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ

2. ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

3. ΔΙΛΒΟΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

4. ΔΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

5. ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

6. ΛΕΛΕΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

7. ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

8. ΝΤΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

10. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

11. ΣΤΑΓΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

12. ΤΕΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

13. ΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

14. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook