Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές Πυροσβεστικής σε Ρέθυμνο και Λασίθι

αυτοί-είναι-οι-νέοι-διοικητές-πυροσβε-1168634

Νέα πρόσωπα έρχονται να αναλάβουν επικεφαλής σε πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης μετά και την ολοκλήρωση των τακτικών κρίσεων που έγιναν στο Σώμα.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις κρίσεις, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραρχος Δημοσθένης Μπουντουράκης παραμένει στη θέση του όπως και ο Διοικητής της ΠΥ Ηρακλείου, Πύραρχος Γεώργιος Τσικαλάς αλλά και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων Πύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης.

Έτσι, αλλαγές έχουμε μόνο στους Νομούς Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Η αποστρατεία του μέχρι πρότινος Διοικητή της ΠΥ Ρεθύμνου Παναγιώτη Καράμπελα αλλά και εκείνη του Διοικητή ΠΥ Λασιθίου Μιχάλη Βασιλάκη, έκανε την ηγεσία του Σώματος να τοποθετήσει νέα πρόσωπα στις θέσεις των επικεφαλής.

Έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο νέα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις αυτές δεν είναι από την Κρήτη αλλά έρχονται από υπηρεσίες της Μαγνησίας και της Λάρισας.

Πρόκειται για τον Πύραρχο Λάμπρο Κίτσιο ο οποίος από τη θέση του Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, έρχεται να αναλάβει Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ρεθύμνου

Ο Πύραρχος Λάμπρος Κίτσιος

Στο Νομό Λασιθίου, Διοικητής τοποθετείται ο Πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Ο Πύραρχος Νίκος Μητσιογιάννης (φωτογραφία από onlarissa)

ekriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook