Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του Globetrotters!

αυτοί-είναι-οι-μεγάλοι-νικητές-του-globetrotters-972650

Στο τελευταίο επεισόδιο του Globetrotters, ένας προορισμός είχε μείνει για κάθε ομάδα, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Οι δύο σεφ αποφάσισαν να στήσουν μπάρμπεκιου στο δρόμο και ενώ ο Χρήστος έψηνε ψάρια, ο Παντελής βούτηξε στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος έφτασαν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους έστειλε σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και πήγαν για κατάδυση με καρχαρίες, με στόχο να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορέσουν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Τελικός προορισμός των Globetrotters ήταν η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους, αγωνιώντας για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Μεγάλοι νικητές του Globetrotters αναδείχθηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι κέρδισαν 30.000 ευρώ τα οποία αποφάσισαν να προσφέρουν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.

Ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος κέρδισαν 10.000 ευρώ, τα οποία πρόσφεραν στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ ο Στέλιος Κρητικός με τον Μιχαήλ – Άγγελο Κρητικό πρόσφεραν τα δικά τους 10.000 ευρώ που κέρδισαν στην Κιβωτό του κόσμου.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook