Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σου δεν σου έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου

αυτοί-είναι-οι-λόγοι-που-ο-σύντροφός-σο-839741

Σε περίπτωση που είστε αρκετό καιρό μαζί και ακόμη εκείνος δεν έχει κάνει το επόμενο βήμα το οποίο είναι να σου προτείνει να τον παντρευτείς, καλύτερα να μην ανησυχείς για τα συναισθήματά του αλλά περισσότερο για τα οικονομικά του αφού από ότι φαίνεται σύμφωνα με μια μελέτη το 27 % των ανδρών δεν προχωρούν στην επισημοποίηση των σχέσεών τους εξαιτίας της αμφιβολίας τους για το εισόδημά τους και πως αυτό θα εξελιχθεί στο μέλλον ώστε να μπορέσουν να συντηρήσουν μια οικογένεια.

Στη δεύτερη θέση με 26% έρχεται η αμφιβολία με ότι αυτό συνεπάγεται: είτε αμφιβάλλουν για τα συναισθήματά τους, είτε για το αν θα λειτουργήσει για εκείνους ο γάμος, ακόμα και αν είναι η κατάλληλη φάση για να κάνουν την πρόταση ή θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο. Η αλήθεια είναι πως και πάλι είναι κάτι που αφορά τους ίδιους.

Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν με 17% τα έξοδα του γάμου σαν τελετή και η αμφιβολία που αισθάνονται ότι έχει η σύντροφός τους. Και πάλι δηλαδή επιστρέφουμε στους δυο προηγούμενους λόγους, τα οικονομικά και την αμφιβολία αλλά με άλλη έκφανση.

Όπως και να έχει, το ζήτημα είναι πως αν υπάρχει οικονομική άνεση ένας άντρας τελικά προχωράει ευκολότερα στην πρόταση γάμου και το ίδιο ισχύει και για την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, καθώς αν ξέρει τι αισθάνεται, τότε δεν αμφιβάλλει για τις επιλογές του.

Σε αυτό που συμφωνεί η πλειοψηφία των ανδρών πάντως σε ποσοστό 50% είναι ότι το να βρουν το τέλειο μονόπετρο είναι κάτι που τους πιέζει πάρα πολύ ενώ το 40% απάντησε ότι οι κοπέλες τους είχαν εξαιρετικά μεγάλες προσδοκίες γι αυτό κι εκείνοι δε μπορούσαν να τις ικανοποιήσουν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook