Αυτοί είναι οι αυριανοί Χανιώτες γιατροί – Οι βαθμολογίες και οι πόλεις που «πέρασαν» | Photos

αυτοί-είναι-οι-αυριανοί-χανιώτες-γιατ-1096638

Μεγάλες επιτυχίες, παρά τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες σημείωσαν οι Χανιώτες μαθητές στις Πανελλαδικές εξετάσεις, κάτι που ήρθε να επισημοποιηθεί και με τις ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγείς σε σχολές και τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αρκετά από τα Χανιωτάκια είδαν τους υψηλούς στόχους τους να επιτυγχάνονται και το zarpanews.gr συγκεντρώνει μερικούς από τους εισακτέους στις Ιατρικές σχολές της χώρας, τους αυριανούς Χανιώτες γιατρούς:

Ελίνα Δασκαλάκη, 18.724 μόριαΣτους αριστεύσαντες Χανιώτες βρίσκεται και η Ελίνα Δασκαλάκη που έδωσε για δεύτερη φορά Πανελλήνιες φέτος, ώστε να καταφέρει να φοιτήσει στην Ιατρική σχολή. Συγκέντρωσε 18.724 μόρια και πλέον η Ιατρική Ηρακλείου που επιθυμεί, την περιμένει αν και θα μπορούσε να φοιτήσει και σε υψηλότερες (βαθμολογικά) σχολές της Ελλάδος.

Τάσος Μαρινάκης, 18.625 μόριαΜε 18.625 μόρια, ο Τάσος Μαρινάκης κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του και πλέον η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο. Ο νεαρός μαθητής δήλωσε πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αν και το κλείσιμο των σχολείων στην αρχή της καραντίνας, του είχε κακοφανεί καθώς τον έβγαζε εκτός προγράμματος ο εγκλεισμός.

Ιωάννα Μπουχλάκη – Ιατρική Ηρακλείου

Η Ιωάννα Μπουχλάκη δεν ήθελε να φύγει από την Κρήτη και παρότι, με 18.550 μόρια που συγκέντρωσε περνούσε άνετα και Αθήνα, επέλεξε να ξεκινήσει τις σπουδές της στην Ιατρική στο Ηράκλειο, όπου βρίσκετιααι και η αδερφή της. Ιδιαίτερα χαρούμενη, είπε στο zarpanews.gr το πόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή.

Ανδρέας Κωνστανταράκης, Ιατρική Αθηνών

Ο Ανδρέας Κωνστανταράκης είναι και αυτό μέσα στους επόμενους γιατρούς των Χανίων. Η πρώτη του επιλογή ήταν η Ιατρική Αθηνών και βλέπει επιτέλους τον στόχο του να πραγματοποιείται. Συγκέντρωσε 18.400 μόρια και πλέον μετράει τις μέρες για να βρεθεί στην Αθήνα, όπου σπουδάζει ήδη ο αδερφός του.

Μιλτιάδης Πετρικάκης, Ιατρική Αθηνών

Ο Μιλτιάδης Περδικάκης, είναι περιχαρής με την ανακοίνωση των βάσεων. Ο ίδιος φτάνοντας στα 18.375 μόρια, είδε το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά και η Ιατρική που θέλει να ακολουθήσει, είναι πλέον αυτό που θα τον απασχολεί για τα επόμενα χρόνια. Πέρασε με ευκολία στην Ιατρική Αθηνών και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες.

Νίκος Ζώης, Ιατρική Πατρών

Στην επιλογή του πέρασε και ο Νίκος Ζώης ο οποίος συγκέντρωσε 17.865 μόρια στις Πανελλαδικές και παρότι ήθελε την Ιατρική Αθήνας, η Πάτρα δεν τον «χάλασε» καθόλου, αφού ο στόχος του να γίνει Γιατρός, ξεκινάει να υλοποιείται. Ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος και δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει τη νέα φάση της ζωής του.

Δημήτρης Παπαμιχελάκης, Ιατρική ΑθηνώνΜε 18.325 μόρια ο Δημήτρης ήταν υπεραισιόδοξος για την έκβαση των αποτελεσμάτων και η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων τον έκανε να «πετάξει» από χαρά: Ιατρική Αθήνας! «Ένας στόχος πολλών ετών, μου αρέσει να προσφέρω και γι’ αυτό ακολούθησα αυτή την επιλογή ως το μελλοντικό μου επάγγελμα», μας λέει ο νεαρός Δημήτρης.

Γιάννης Μαλιχούτης, Ιατρική Θεσσαλονίκης

Ένας από τους μελλοντικούς γιατρούς των Χανίων, είναι και ο Γιάννης Μαλιχούτης, που με 18,225 μόρια κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Παρόλο που θα προτιμούσε να έχει περάσει Αθήνα, ο σύντομα πλέον φοιτητής ετοιμάζει ενθουσιασμένος βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

zarpanews.gr

One thought on “Αυτοί είναι οι αυριανοί Χανιώτες γιατροί – Οι βαθμολογίες και οι πόλεις που «πέρασαν» | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook