Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι διάσημοι στον κόσμο

αυτοί-είναι-οι-10-πιο-ακριβοπληρωμένοι-δ-1065336

Το Forbes δημοσίευσε την περίφημη λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους διάσημους για το 2020 που βασίζεται σε στοιχεία της περσινής χρονιάς. Υπό κανονικές συνθήκες και πέρα από το κομμάτι της πρώτης δεκάδας που πάντα εξάπτει την περιέργεια του κόσμου, δε θα αποτελούσε είδηση ως γεγονός διότι πρόκειται για κάτι που θεωρείται σχεδόν σαν ετήσια παράδοση.

Παρόλα αυτά, το άτομο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πρόσφατα είχε αμφισβητηθεί από το περιοδικό για τα κέρδη του με υπόνοιες ότι μπορεί να είχε «μαγειρέψει» το ποσό, «πειράζοντας» τους πραγματικούς αριθμούς. Οπότε κάπως έτσι, η φετινή εκδοχή της είναι σαφέστατα πιο… πιπεράτη.

Ο λόγος για την Kylie Jenner, η οποία σύμφωνα με τα νέα στοιχεία κατάφερε να βγάλει συνολικά 590 εκατ. δολάρια ύστερα από την εξαγορά του 51% της Kylie Cosmetics από τον κολοσσό ομορφιάς Coty. Εντωμεταξύ, η δεύτερη θέση ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια Kardashian – Jenner, αφού εκεί κατοικοεδρεύει ο γαμπρός της Kylie, Kanye West με 170 εκατ. δολάρια λόγω της σειράς Yeezy.

Στο μεταξύ, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μία ακόμη τραγική ειρωνεία, καθώς στο παρελθόν, από την πλευρά του ο ράπερ είχε κατηγορήσει το Forbes ότι δεν τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα του με τους δισεκατομμυριούχους (στην οποία τελικά εκ των υστέρων αναγκάστηκε να τον προσθέσει).

Αναλυτικά η λίστα με τα 10 πρώτα ονόματα:

1. Kylie Jenner (590 εκατ. δολάρια)

2. Kanye West (170 εκατ. δολάρια)

3. Roger Federer (106,3 εκατ. δολάρια)

4. Cristiano Ronaldo (105 εκατ. δολάρια)

5. Lionel Messi (104 εκατ. δολάρια)

6. Tyler Perry (97 εκατ. δολάρια)

7. Neymar (95,5 εκατ. δολάρια)

8. Howard Stern (90 εκατ. δολάρια)

9. LeBron James (88,2 εκατ. δολάρια)

10. Dwayne Johnson (87,5 εκατ. δολάρια)

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook