Αυτό το ζώδιο γίνεται πραγματικά ένας ανυπόφορος πρώην

Όταν τον γνωρίζεις, αισθάνεσαι ότι είσαι πραγματικά τυχερή και πολύ μα πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ο λογικός και συνετός Ζυγός μοιάζει το ιδανικό ταίρι και μπορεί και να είναι. Άλλωστε συνδυάζει χαρακτηριστικά που άλλοι στο ζωδιακό δεν τα βλέπουν ούτε με το κυάλι: Είναι πιστός, έντιμος, ότι λέει το κάνει και απεχθάνεται τα ψέμματα.

Τι συμβαίνει όμως όταν ο Ζυγός ήρθε η ώρα από νυν να γίνει πρώην; Ο χωρισμός μαζί του είναι δύσκολος αφού δε λέει να ξε σετάρει τον εγκέφαλό του από το mode “in a relationship”. Το πρόβλημα με αυτό το ζώδιο είναι ότι κλειδώνει ο εγκέφαλός του σε καταστάσεις και τις θεωρεί αιώνιες. Βολεύεται και δε λέει να ξεβολευτεί με τίποτα. Είναι σταθερός και δεν κουνιέται ούτε με σεισμό επτά ρίχτερ. Κι όλα αυτά όχι απαραίτητα επειδή αισθάνεται, αλλά επειδή θεωρεί ότι μερικά πράγματα απλά πρέπει να είναι έτσι.

Αν τελικά καταφέρεις να ξεκολλήσεις το Ζυγό και να αλλάξει το relationship status του σε “ελεύθερος” το έχεις κάνει αφού έχει έρθει να πάρει τα πράγματά του ένα ένα από το σπίτι σου, σου έχει επιστρέψει επίσης ένα ένα τα δικά σου από το δικό του και έχει χάσει δέκα φορές τα κλειδιά του σπιτιού σου στο δρόμο ενώ του τα βρήκε στο τέλος ο Άγιος Φανούριος.

marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το μωρό με το πρόβλημα υγείας
Επόμενο άρθροΜειώνονται από τις 15 Μαΐου οι χρεώσεις κλήσεων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ