Αυτό το ζώδιο είναι το πιο καλοντυμένο στο δωμάτιο

αυτό-το-ζώδιο-είναι-το-πιο-καλοντυμένο-1400157

Τι κοινό έχουν οι Kim Kardashian, Dita Von Teese, Gwen Stefani, Ralph Lauren, Isaac Mizrahi, Donna Karan; Εκτός του ότι βρίσκονται ανάμεσα στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της μόδας, ανήκουν και στο ζώδιο του Ζυγού.

Κι αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί, όπως υποστηρίζει ο αστρολόγος Ryan Marquardt, ο Ζυγός είναι ο πιο καλοντυμένος στο δωμάτιο, καθώς βρίσκεται υπό την επιρροή της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς. Λατρεύει τα λαμπερά, εντυπωσιακά πράγματα -ακόμα και αν είναι φαν του μινιμαλισμού- και έχει το ταλέντο να δημιουργεί τάσεις. «Η Αφροδίτη επηρεάζει το πώς σχετιζόμαστε όχι μόνο με ανθρώπους, αλλά και με χρώματα, σχήματα και γραμμές», σχολιάζει ο Marquardt.

Όμως υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους είμαστε τυχεροί αν απολαμβάνουμε τη φιλία ενός Ζυγού, πέρα από το αψεγάδιαστο στυλ. Όπως προσθέτει ο αστρολόγος, είναι εξαιρετικοί στο να επικοινωνούν τις ιδέες τους. Και άλλα ζώδια, όπως ο Δίδυμος και ο Υδροχόος, έχουν καλές ιδέες, όμως οι Ζυγοί ξέρουν πώς να συνεργάζονται με άλλους, πείθοντάς τους να τους ακολουθήσουν στο προσωπικό τους όραμα.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των Ζυγών μπορεί να λειτουργήσει είτε υπέρ είτε κατά τους: Είναι καλοί στις διαπραγματεύσεις και στους συμβιβασμούς, σε σημείο όμως να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για χάρη των άλλων, προκειμένου να δουν τους γύρω τους ικανοποιημένους. Η μόνη δυσκολία στη φιλία με έναν Ζυγό είναι ότι θέλοντας να παραμείνει δίκαιος, μπορεί εύκολα να γίνει επικριτικός. Αξίζει να τον ακούσουμε, όσο κι αν μας ξεβολεύει αυτό, και να εμπιστευτούμε την αντικειμενική ματιά του.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook