Αυτό το τρικ στεγνώνει το μανικιούρ σας σε 1 λεπτό

αυτό-το-τρικ-στεγνώνει-το-μανικιούρ-σα-782414

Tα περιποιημένα άκρα είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Μπορεί για μερικούς να αποτελεί “λεπτομέρεια” στην ουσία όμως είναι η τελευταία πινελιά που χαρακτηρίζει ταυτόχρονα και τη στιλιστική πλευρά μας αλλά και τις προτιμήσεις μας στην ομορφιά. Τα άκρα μας και το χρωματολόγιο που επιλέγουμε για να βάψουμε τα νύχια μας μαρτυρούν πολλά για την προσωπικότητά μας, το στιλ μας, ακόμη και την περίσταση στην οποία θα παρευρεθούμε.

Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη των τεχνικών εργασιών του κλάδου αλλά και των προϊόντων πολυ υψηλών προδιαγραφών που δημιουργούνται, υπάρχει μια τάση των γυναικών να προτιμούν περισσότερο το ημιμόνιμο μανικιούρ. Αυτό συμβαίνει λόγω έλλειψης χρόνου στην καθημερινότητά μας, καθώς καμία γυναίκα δεν έχει χρόνο να περιμένει να στεγνώσουν εντελώς τα νύχια της, αλλά και επίσης για την μεγαλύτερη διάρκεια που παραμένουν αναλλοίωτα τα ημιμόνιμα μανό.

Αν όμως το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, οι 3-4 ημέρες που κρατά περισσότερο το ημιμόνιμο μανό από το κανονικό, είναι ουσιαστικά οι ημέρες που το χρώμα δεν δείχνει και στα καλύτερά του, αφού η φθορά έχει αρχίσει ήδη και κάνει εμφανή τα σημάδια της.

Αν σας αρέσει να περιποιήστε μια στο τόσο τα νύχια σας στο σπίτι ή να αλλάζετε συχνά το χρώμα τους χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά την ειδικό, τότε σίγουρα θα έχετε δεινοπαθήσει από την ώρα που χρειάζεται το μανό σας για να στεγνώσει.

Όχι πια, γιατί το βερνίκι νυχιών σας μπορεί να στεγνώσει σε χρόνο ρεκόρ με ένα προϊόν που έχετε ήδη στο σπίτι σας και αυτό δεν είναι άλλο από το ξηρό λάδι σώματος. Κι όμως, η ελαιώδη σύσταση του dry oil δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα νύχια σας, κάνοντας το υλικό του βερνικιού να σταθεροποιηθεί σε μόλις 1 λεπτό.

Αφού περάσετε και τη δεύτερη στρώση μανό στα νύχια σας και εφαρμόσετε και το top coat περιμένετε περίπου 1 λεπτό και έπειτα ρίξτε απαλά από 1 σταγόνα dry oil πάνω στο κάθε νύχι σας. Προσοχή, μη χρησιμοποιήσετε την αντλία spray για να ψεκάσετε το λάδι πάνω στα νύχια σας αλλά ανοίξτε προσεκτικά το καπάκι και με μια μπατονέτα αφήστε απαλά μια σταγόνα να κυλήσει στο νύχι σας.

Απλώστε απαλά με το δάχτυλό σας το λάδι  σε όλο το νύχι και περιμένετε 1 λεπτό. Θα διαπιστώσετε ότι η επιφάνεια του νυχιού σας που έχει το βερνίκι δεν είναι κολλώδης όπως στις περιπτώσεις που το μανό δεν έχει στεγνώσει ακόμη, αλλά αντιθέτως ότι είναι σχεδόν στεγνό. Μετά από 10 λεπτά περίπου τα νύχια σας θα έχουν στεγνώσει εντελώς με το dry oil πάνω τους, το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε άφοβα όσο περισσευούμενο υπάρχει αφού τα νύχια σας είναι πλέον στεγνά.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook