Αυτό το Πάσχα κάνουμε από το «Μοντέρνο» τις αγορές μας και στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων – Δείτε πώς

αυτό-το-πάσχα-κάνουμε-από-το-μοντέρνο-1211049

Το ΜΟΝΤΕΡΝΟ και φέτος ξεχωρίζει.. Όχι μόνο για τις πεντανόστιμες γλυκιές και αλμυρές δημιουργίες του αλλά και για την σταθερή διάθεσή του για προσφορά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη… Στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Έτσι, μέσω μιας δράσης που ξεκίνησε ήδη και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 4 Μαϊου, για κάθε 10€ παραγγελίας μέσω του eshop στο www.monterno.gr , θα κατατίθεται στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων 1 €, κάτι που θα αφορά τις πασχαλινές αγορές σας και όχι μόνο!

Όπως αναφέρεται από το ΜΟΝΤΕΡΝΟ:

«Πάσχα σημαίνει Αγάπη και Δοτικότητα, και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΛΕΠΑΠ έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας…

Μπορεί φέτος οι καταστάσεις να μη μας επιτρέπουν να διασκεδάσουμε πλάθοντας Πασχαλινά κουλουράκια και να στηρίξουμε τους σκοπούς του ιδρύματος από κοντά… μεταφέρουμε όμως τη δράση μας στον ψηφιακό κόσμο!

Έτσι, από σήμερα έως και την Τρίτη 4 Μαΐου, για κάθε 10€ παραγγελίας μέσω του eshop μας www.monterno.gr/shop , 1€ θα κατατίθεται στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων για την ενίσχυση του προγράμματος οικονομικής υιοθεσίας!

Κάνοντας τις ηλεκτρονικές παραγγελίες σας μέχρι και την Τρίτη 4 Μαΐου λοιπόν (ακόμα και για παραδόσεις σε μελλοντική ημερομηνία), βοηθάτε παράλληλα τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν «Βήματα Ζωής»!

Κάντε σήμερα κιόλας τις παραγγελίες σας για παράδοση στο χώρο που επιθυμείτε, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook