Αυτό είναι το σχέδιο στα νύχια που προβλέπεται να γίνει μεγάλο trend την άνοιξη

αυτό-είναι-το-σχέδιο-στα-νύχια-που-προβ-1407461

Νέα σεζόν, νέες τάσεις σε ρούχα, μανικιούρ, makeup looks και μαλλιά, και όπως κάθε χρόνο, αναζητάμε εκείνα τα χρώματα και σχέδια στα νύχια που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Και όσον αφορά τα σχέδια, βρήκαμε το πιο μίνιμαλ και κομψό, σε μια πρόσφατη, δημόσια (και αρκετά σπάνια) εμφάνιση της Blake Lively.

Αναφερόμαστε στην παρουσία της στο show του σχεδιαστή Michael Kors στο πλαίσιο της NYFW. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η αψεγάδιαστη εμφάνιση της ηθοποιού, με τους χαλαρούς κυματισμούς στα ξανθά μαλλιά, το κατακόκκινο κραγιόν και το baby blue deux-pièce με ασορτί, μακρύ σακάκι που μάς τράβηξε την προσοχή.

Το βλέμμα μας έπεσε κατευθείαν στο διακριτικό, κομψό μανικιούρ της, σύμφωνο με την τελευταία τάση της μόδας στα νύχια, που δεν είναι άλλη από το french mani with a twist.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

Όπως έχουμε ξαναπεί, το γαλλικό μανικιούρ διανθίζεται πλέον με πολλά ευφάνταστα σχέδια αλλά και χρώματα, με στόχο να ξεφύγει λίγο από το πατροπαράδοτο μανικιούρ όπως το γνωρίζαμε πάντα και να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον αλλά και σύγχρονο.

Η Blake Lively όμως το εξέλιξε ακόμα πιο πολύ, αφού στην ουσία συνδύασε δύο τάσεις σε ένα μανικιούρ: Τα «90s supermodel nails» (που βασικά είναι το γνωστό γαλακτερό – milky, απαλό και πολύ κομψό χρώμα) με το «reverse french mani», ή αλλιώς, το ανάποδο γαλλικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

H nail artist της, Elle Gerstein, που ανέλαβε το μανικιούρ της, δήλωσε ότι σχεδίασε το σχέδιο που η ίδια ονόμασε «polar moon», μιας και θυμίζει πολύ μισοφέγγαρο. Στην ουσία, ζωγράφισε 2 φίνες καμπύλες γραμμές σε milky white απόχρωση στη βάση των νυχιών της, αφού προηγουμένως τα είχε περάσει με ένα παστέλ ροζ βερνίκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

 

missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook