Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει μια γυναίκα σε έναν άντρα

αυτό-είναι-το-πρώτο-πράγμα-που-προσέχε-932624

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί μια γυναίκα σε έναν άντρα; Μήπως είναι τα μάτια, τα δάχτυλα ή τα παπούτσια του; Έρευνα της βρετανικής σελίδας γνωριμιών Match.com σε συνεργασία με την βιολόγο, ανθρωπολόγο και ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο Rutgers Helen Fisher, έδωσε την απάντηση!

Οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν σχετικά με το πρώτο πράγμα που προσέχουν στους άνδρες και ιδού τα αποτελέσματα: Το 71% των γυναικών ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που κοιτά σε έναν άνδρα είναι το χαμόγελό του και αντίστοιχα, το 58% των αντρών το τοποθέτησε στην πρώτη θέση της λίστας με το τι τον ελκύει σε μια γυναίκα.

«Η φροντίδα των δοντιών μας είναι ένας καλός δείκτης υγιεινής», εξηγεί η Fisher. «Σύμφωνα με την δαρβινική προσέγγιση, μια όμορφη οδοντοστοιχία αποτελεί ένδειξη καλών γονιδίων και καλής υγείας, αποκαλύπτοντας πόσο πίνουμε ή καπνίζουμε και τι τρώμε, για παράδειγμα. Η στοματική υγιεινή δεν είναι απλά ζήτημα καθαριότητας. Είναι θέμα σεβασμού για τον εαυτό μας και τους γύρω μας», συμπληρώνει.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι σημαντικοί παράγοντες στο πόσο ελκυστικός είναι ένας άντρας ή πόσο θελκτική είναι μια γυναίκα, είναι η ευχέρεια του λόγους, τα περιποιημένα μαλλιά, τα ρούχα, τα νύχια και τα τατουάζ.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook